2017. március 27., hétfő

17 Kerület kifőzde

Konyhafőnökünk ajánlata. Tekintse meg az éttermünk heti menü ajánlatát. Néha lehet, van cukormentes :) :). Burgonyás karalábé leves. Csirkemell gombamártással, rizi-bizivel.


Lebbencsleves Rizses lecsó. Amennyiben nem kerül megjelölésre melyik menüből mennyit kér , akkor a . Pénteki menü második: 550. Akár egész hétre is előrendelhet házias ételeinkből A és B menük.


Ebéd házhozszállítást a XVII. A napi menük levest és második fogást tartalmaznak ( féle étel közül lehet választani ). Budapest, Péceli út 144. Ne törje a fejét, mit enne ebédre! AKTUÁLIS HETI AJÁNLATUNK.


17 Kerület kifőzde

Minden héten megújuló ételsorral és napi menüinkkel szeretnénk az Önök kedvében járni. Bistro – Pesti út 165. Tán két hete rendeltünk innen pizzát, mindjárt kettőt is az. Két fajta levessel, két fajta.


Házias ízek, olcsó árak, kifőzde. A heti ár az aktuális hét munkanapjaira vonatkozik. Nagyi főztje - munkaebéd rendelés, napi menü kiszállítás - Szigethalom,. Ha egyik napon kiszállítást kér , másik napon bemenne az ebédjéért, akkor . Sokat adunk, keveset kérünk! Heti ebéd menü, 9Ft.


17 Kerület kifőzde

Házi ízek házhoz szállítva - a munkahelyedre is! Aznapi kiszállítással is! Hiányzó: Falatozz. Rendelhetsz heti menünkből , vagy akár választhatsz fix ételeink közül. A Palotagyorsétterem a XV.


Nyitvatartás: Hétfő - péntek: - 17. Fantasztikus ételek, díjnyertes olasz kézműves. Csömör és Pécel ahol a távolság miatt csak a ezer forintot elérő, illetve azt meghaladó rendeléseket.


17 Kerület kifőzde

XXL – Most többet kap a pénzéért! Várható főnyeremény: Főnyeremény: milliárd Ft. Penny Kártyával olcsóbb. Készülődés az ünnepekre. Menü Szerencsejáték Zrt.


Az ALDI-dél internetes oldalain mindent megtudhat az ALDI üzletek nyitvatartási idejéről, az ALDI termékeiről, az ALDI üzletekről és az ALDI állásajánlatairól. Pólus Centerben a legújabb premier filmekkel és széles büfékínálattal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések