2017. március 20., hétfő

Boconád horgásztó

Horgászoknak , pihenni vágyóknak körösparti nyaraló kiadó saját csónak. Békésszentandráson közvetlen vízparti nyaraló kiadó! Ezen a honlapon tájékozódhatnak a gyékényesi tóról illetve a vízparti szállás . A József Attila utcát a bojlisoknak, harcsára vágyó horgászoknak ajánlom! Magyarország legtisztább folyóvizeiben a Körösökben úszhatnak, horgászhatnak . A közvetlen vízpart , komfortos házak, kellemes szórakozást és nyugodt.


Boconád horgásztó

Kiválóan alkalmas horgászok , kis családok részére. Zárt társasházi strandrésszel , parkolóval, közös 80. SSZES SZÁLLÁS MEGTEKINTÉSE . Tisza-tavi kempingünkben a vízisportok szerelmesei éppúgy maximális feltöltődésre számíthatnak, mint a természet kedvelői.


Szarvason fő részére a Holt Körös partján. Duna parton, igényesen berendezett nyaralók kiadók egész évben! Igazi horgászparadicsomok ! Minden házhoz külön stég! Tekintse meg szálláshelyeinket ! Bónom-zugi Horgász Nyaraló.


Férőhelyek száma: fő. Ibolya Vízparti Nyaraló. Balatoni nyaraló, horgászház saját stéggel, horgásztó partján. Ingyenes horgászat egy főnek. Felszerelt konyha, légkondicionált hálószobák.


Kiadó vízparti nyaralónk Ráckevén Budapesttől km-re a Csepel szigeten található. Az itt található horgász szállás közvetlen vízparti ház. Dunavarsányban közvetlen vízparti ház kiadó, kristálytiszta vizű bányató partján. Ha a különösen zord januári időjárásban is buzog bennünk a horgászvér , látogassunk a télen is ragyogó pecalehetőségeket kínáló Gyomaendrődre! A Boglárka Horgásznyaraló légkondicionált szállást kínál Gyomaendrődön saját medencével, medencére néző kilátással és erkéllyel.


Boconád horgásztó

A vízparti szálláshely . Dunaparti szállás - Horgász szállás . Közvetlen vízpart saját stég és csónak. Gratulálunk a szerencsés horgász vendégünknek ehez a gyönyörü kg balatoni öreghez és a CR-hez! Horgász lehetőségek, Petőfi tó - közvetlenül a vízparti háznál.


A szállásdíj a ház valamennyi szolgáltatását tartalmazza. Neptun Horgásztanya és Vendégház Dömsöd. Szigetbecse szálláshelyek , ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. PRAKTIKUS AJÁNDÉKOT SZERETNÉL HORGÁSZ PÁRODNAK,.


Boconád horgásztó

Stéghasználat, horgászinfó. Ha nálunk foglal szállást, akkor élvezheti a közvetlen vízparti nyaralás előnyeit, mert az apartmanjaink közvetlenül a vízparton vannak, helyben strandolhat, napozhat, horgászhat stégjeinken. Tiszavárkony, Szolnoktól km-re az Élő-Tisza egyik legszebb partjánál a termál - és élményfürdők szomszédságában, idilli környezetben, összkomfortos, . Nagybivalyos horgásztó-rendszer szálláslehetőségei , Várpalota. Vízparti horgásztanya eladó vagy cserélhető a Hármas-Kőrösnél, Gyomaendrőd. A földszinten van egy zárt előtér , itt található két egyszemélyes heverő, ezt főleg horgászok ajánljuk ,de mozgáskorlátozott vendégeink számára is alkalmas.


Apartmanok, kiadó szállások Gyomaendrődön!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések