2017. március 23., csütörtök

Békésmátrix rendőrségi hírek

Békésmátrix rendőrségi hírek

Heti horoszkóp november 11-től 17-ig: a Halak pénzhez juthat, a Kos újrakezd - Az idő hűvösre, a mindennapok eseménydúsabbá válnak. Látogass el oldalunkra minden nap és tudd meg napi szerelmi horoszkópunkból, mit jósolnak szívügyedről a csillagok! A csillagok állása szerint a Kos jegyben születettek az év végén egy kifejezetten békés időszakra számíthatnak. A biztonságos otthoni környezetben. Napi Kos Horoszkóp - EzoWorld.


BAK (12.-00.): ónix, lapis. Kattintson ide a FÉRFI KOS horoszkóp karkötőkért. KOS (III. 19. - IV. 20.) - NAPI HOROSZKÓP. Leteszed az esküt, hogy véghez visze amit a fejedbe veszel. Elhatározásod megfellebbezhetetlen. Legfrissebb napi horoszkóp cikkek.


A Kos ma elnyeri főnöke kegyeit, a Bikának választani kell a szabadság vagy a szerelem között, a Halak nagyot koppan, . Bár minkét jegy számára fontos az érzékiség, a Kost zavarhatja a Bika lassabb, megfontoltabb, és helyenként nem túl fantáziadús viszonyulása a szerelemhez. Sok mindent elérhet ezen a hétvégén, érdekes két nap vár Önre. Ellentétes tapasztalatokra tehet szert, hiszen élvezheti a bőséget, de semmit . Kíváncsi vagy kikkel illenek össze a(z) kos csillagjegyűek? Olvasd el kos szerelmi horoszkópunkat és rögtön ajánlunk is hozzád illő társkeresőket!


Békésmátrix rendőrségi hírek

Ha horoszkópjában a Kos -jegy erősen hangsúlyos, akkor az egyhangú, monoton munka nem ajánlható Önnek. Előnyére válik viszont az olyan munkaalkalom, . Majdnem mindent, amit a következő év kínál, nagyon fog neked tetszeni: Merkúr, az év uralkodója erősíti . Makacsul ragaszkodnak hozzád a hasi zsírpárnák? Eláruljuk, hogyan tüntesd el őket a dietetikus szerint. A horoszkópok ma már hozzátartoznak a mindennapjainkhoz, akár hiszünk. Visszafogott – Ma legyen nagyon körültekintő!


Eddig igazán nem volt oka . Hétvégi szerelmi horoszkóp : Érzelmi fronton igen zűrös hétvége áll előttünk. Az év során olyan váratlan hatások érik majd a . Kos horoszkóp - Ásvány kereskedés, egyedi ékszer készítés. Milyen a Kos az üzletben, szerelemben? Hogyan vonzd a Kosokat?


Békésmátrix rendőrségi hírek

A válaszokat itt találod! Kosok jó úton járnak a siker felé, az Oroszlánoknak lendüle. Ingyenes képek Kos kategóriában. Kos , Csillagjegy, Horoscope, Asztrológia.


Zodiákus, Horoszkóp , Ábra, Asztrológia. A Kosok ritkán betegszenek meg, ha mégis, akkor inkább hajlamos a lázas, gyulladásos. A kis Kos szeret irányítani, ezért a játékokban ő lesz az, aki vezető pozícióra tör. Akkor igazán boldog, ha ő nyer.


Ha nem, akkor előfordul, hogy durcássá, . A Kos a szerelemben éppolyan, amilyennek elképzeljük: a fényes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések