2017. március 22., szerda

Adblock free

Adblock free

Vannak hasznos kiegészítők , mint például előugró ablakok blokkolója. FireFox : Kérjük, indítsa el a FireFox böngészőt. Erre tud valaki alternatívát vagy megvan neki a telepítője? Aki nem ismerné ezzel lehetett chrome-os kiegészítőket firefox alá telepíteni. Open current page, link, or all tabs in the Firefox browser.


Ugrás a(z) Várakozási idő kikapcsolása kiegészítő telepítésekor részhez - Valahányszor telepíteni akarsz egy Firefox - kiegészítőt , néhány másodpercet . Tovább bővítem a Mozilla Firefox topik első hszét. Akinek van javaslata, h. A VirusTotal fejlesztői kiadták a Firefox webböngészőhöz készített VTZilla 2. Ma egyik pillanatról a másikra a yesscript kivételével minden kiegészítőmet letiltotta a Firefox 60. Kénytelenek lesznek nyílt lapokkal játszani a Firefox kiegészítők fejlesztői, a Mozilla ugyanis bejelentette, hamarosan betiltja a nem szabadon . Keresse meg a Firefox verzió verzióját. Használjon más kiterjesztést.


Ahogy a legtöbb böngészőhöz, úgy a Firefoxhoz is letölthetők kiegészítők , amelyek (elvileg) a netezés élményét igyekeznek jobbá tenni. Win alatt a Firefox gyakran nekiáll gondolkozni, és egy karika megy körbe sokáig. Aztán megunja, és lefagy, újra kell indítani. Kikapcsolatam az adatok . A VICC: még a Firefox által írt black theme for FF is használhatatlan mert az se teljesíti a. Minden Firefox kiegészítő kódját átnézi a Mozilla.


Hogyan kényszerítsük a Firefox -ot az inkompatibilis kiegészítők . Választék van bőven, közel másfél száz weboldal-fordító add-on található a Firefox - kiegészítők között. Ezek egy része azonban nem tesz mást, . A Mozilla több mint húsz Firefox bővítményt minősített nemkívánatosnak. Több mint félmillió felhasználó lehet érintett a problémás kiegészítők . A Mozilla csapata megkezdte az új funkció tesztelését, amely lehetőséget ad arra , hogy kiegészítők működését blokkoljuk - egyelőre csak. Azonban remélem hasznosnak találjátok, mivel egy-kettő igencsak hasznos, általam is aktívan használt Firefox kiegészítőt szeretnék bemutatni . A bővítmények telepítése a Chrome Webáruház és a Firefox - kiegészítők . A legjobb Firefox videó kiegészítők , ajánljuk, hogy egy jobb videó élményt böngészés közben az interneten. A Northwestern University kutatói felfedezték annak a módját, hogy miképpen lehet olyan rosszindulatú Firefox - kiegészítőt készíteni, amellyel . Gondolom mindenkinek megvannak a kedvenc firefox kiegészítői , és nem is fárasztanék senkit azzal, hogy egy újat ajánljak, de most mégis . Ha úgy gondolo hogy a böngésződ kiegészítői rosszindulatúak, távolítsd el őket: Mozilla Firefox.


Sajnos ez a kiegészítő hivatalos galérián nem kompatibilis Firefox 7. Kiegészítők letiltása vagy eltávolítása. Sikerült egy kis változás a forrás Screengrab! Firefox , Chrome és Opera kiegészítő , ami titkosítja a kommunikációt a böngésző és a meglátogatott oldal között.


A The Tor Project és az Electronic Frontier . Következzenek azok a kiegészítők amelyek növelik a Firefox nyújtotta böngészési élményt. FoxGame - OGame kiegészítő Firefoxhoz. Még egy plusz érv a Firefox 2. Próbálom keresni az Áruházban, de Mozilla Firefox böngésző ott sincs.


A Firefox kiegészítők technológiája modernizálódik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések