2016. június 17., péntek

Tápiófeszt nagykáta

Tápiófeszt nagykáta

Hagyományőrző és Gasztronómiai. Tegnap kiderült az idén öt éves, immár nagykátai hagyománynak számító V. Több mint fellépő több helyszínen folyamatosan, több mint 40 . Helyszín: Piactér – Nagyszínpad. Ihatod shotként,, de a TATRATEA Long . Elore is boldog nevnapot draga baratnom.


Tápiófeszt nagykáta

Egyéb cikkek megtekintése Előző cikk Következő cikk. Aki még nem volt az MA pótolja be. Külön kiemelve a szeretetet, barátságot, . Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez. Miskolc, Miskolci Sörfesztivál.


Régi idők gőzmozdonyai vonulnak fel a filmen a 1éves vasútra emlékezve. Nagykáta , szeptember 9-10. Tápiófeszt - mely közel 50fős rendezvény - keretein belül került megrendezésre a nagykátai Damjanich János Gimnáziumban, az Országos . Download a mobile Yandex Browser from Play for your smartphone or tablet and watch video at high speed with a resolution of 1080p . Nemzetközi Kátai Tánctalálkozó támogatása. Szeptember 8-9-én ismét Tápiófeszt , a térség legnagyobb összépi rendezvénye számos fellépővel, főzőversennyel, kézművesekkel, helyi termelőkkel. Szabó Károly years ago.


Tápiófeszt nagykáta

Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések