2016. június 21., kedd

Drótszőrű magyar vizsla kennel

Drótszőrű magyar vizsla kennel

Nagyon meglepödött, miután kérdésére milyen fajta kutyák ezek közöltem vele, hogy drótszörü magyar vizslák. Abban az időben ez a fajta még nem volt annyira ismert, de azóta a . Fa István ennyi időt töltött drótszőrű magyar vizsla tenyésztéssel. Munkájának eredménye, illetve annak fajtára gyakorolt hatása tagadhatatlan, . Aba a következő adatokkal Útvonaltervezés.


Eszter-Házi Drótos drótszőrű magyar vizsla kennel. Hibás link jelzéseLink megosztásaÉrtékelés . Drótszőrű magyar vizsla kölykök. Kedves kutyabarát látogató! Kajtárkodó magyar vizsla.


LDOZÓVÖLGYI-DRÓTOS KENNEL - drótszőrű magyar vizsla - Hungarian. Kőmosóhegyi drótszőrű magyar vizsla kennel honlapján! Jurta - győztes osztály - CAC, Best of Bree Legszebb magyar fajta II. Díjnyertes drótszőrű magyar vizsla tenyésztővel beszélgettünk a. A Kennel alapító szukája Parlagi-Vadász Bársony Csengő lett, akiben megtaláltuk azokat az értékeket, amit egy magyar vizslától elvárunk.


A PITYPANG magyar vizsla kennel gazdái: Füzesiné Szegvári Zsuzsa,. Na jó, legyen akkor magyar vizsla , de legyen drótszőrű és csakis szuka - ez volt a . A munkát Vasas József hejőcsabai tenyésztő a Csabai- kennel . Magyar Vizsla tenyészet. Régi magyar vadászkutya, amely több fajta keresztezéséből alakult ki. Kitenyésztésében szerepet kapott a drótszőrű német vizsla is. Ebben a szellemben képzelem el ennek a remek . A drótszőrú magyar vizsla testtájai.


Pest megye, magyar vizsla kennel , drótszőrű vizsla , rövidszőrű vizsla. Antaresi-Láng Hanga (középen) és lánya Antaresi-Láng Menta (jobbra), a rövidszőrű magyar vizsla lányok és Csővárberki Jóság “Manó” (balra), a drótszőrű . Eredeti neve: Rövidszőrű magyar vizsla . Teste: A rövidszőrű magyar vizsla elegáns, ugyanakkor izmos. Osadczuk Csaba vagyok, a Gyurkóvári rövidszőrű magyar vizsla kennel alapítója és tulajdonosa. Kőfalmenti” Vizsla Kennel honlapján! A Parlagi csapat kutyával indult ezen a vízi-mezei versenyen, ahol az előkelő 2. Egy vadászatra kitenyésztett kutyafajta a drótszőrű magyar vizsla.


A magyar vizsla az egyik legismertebb magyar vadászkutya. Oldalam hasznos információkat, videókat, fotókat. A Mohoskői Kennel éve foglalkozik rövidszőrű magyar vizslák tenyésztésével és kiképzésével.


Zöldmáli drótszőrű magyar vizsla kennel . Kennel neve, Füredi Vadász drótszőrű magyar vizsla. Az American Kennel Club által elismert kutyafajták közé tartozik. A fiatal pár azt vallja, hogy a magyar vizsla csodálatos fajta, . Tudj meg mindent a drótszőrű magyar vizsla fajtáról, természetéről, hogy hogyan.


Drótszőrű magyar vizsla kennel

Gresznárik László, De Selle kennelével. HJCH Anouk von der Sonnenansicht. Bereki Móka (rövidszőrű magyar vizsla kan). Jakkel Tamás, munka, nagyon jó.


Introduction: The Tordaszigeti vizsla kennel has been breeding and training hunting dogs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések