2016. június 24., péntek

Hatalmas buli

A pécsi fiatal elektronikus zene-kedvelőkből alakult LEGAL buliszervezői arra tették rá magukat, hogy élettel töltik meg Pécs elhagyott, . Hatalmas buli lesz a Széchenyi téren. Valószínűleg több ezren érkeznek majd a pécsi Széchenyi térre az év utolsó óráiban. Köszönjük, hatalmas buli volt a tegnapi, méltó szülinap! Levettetek a lábunkról!


Köszi a Pécsi Est stábjának és mindenkinek, aki velünk ünnepelt! SZFE végzősök, gratulálunk a diplomához! Mi holnap pihenjük ki az éjszakát, vagyis . Magyarország válogatottja 3-3-as döntetlent játszott Portugália válogatottjával, és csoportelsőként jutott tovább. A zenekar új, Hiperkarma – a napsütötte rész című lemezének bemutató turnéja egyik helyszíne volt Kiskőrösön a Fröccs. A Nagyerdei Stadionban várhatóan több mint húszezren ünneplik majd az új tanév indítását – tájékoztatott az egyetem sajtóirodája.


Honeybeast, egész délután céllövölde, kisvasút, játszóház várja az érdeklődőket. Address : Tisza part 2 2-es dokk. A képek nagyobb méretben való megtekintéséhez (vagy a videók lejátszásához) kattintson valamelyik képre.


Hatalmas buli

A pint Dorakafedezte fel. Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. Pezsgő, tűzijáték és hatalmas buli - óévbúcsúztatás Európában. Közeleg december 31-e, amikor még a legkisebb városok is életre kelnek.


Fotó: Mudra László - Origo. Ismét megrendezték a Pont Ott Partit, azaz a felvételizők ponthatárváró buliját Egerben. Az uszoda szomszédságában elhelyezkedő belvárosi . Prince zenekara adott koncertet a Veszprém Arénában. A buli ma folytatódik, ahová szeretettel várunk . Vidám alattvalók ezrei lepték el az amszterdami . Ekkora buli itthon, én lépek is, további jó híremésztést mindekinek! Európa mi vagyunk címmel indult a magyar félév.


Hatalmas buli

Piramis-láz csúcskorszakában megtartott . MADARI BOR- ÉS GASZTROKORZÓ. Finom madari és környékbeli borok, tíz ország . Mintegy kétmillióan vettek részt a hagyományos New York-i buliban a Times Square-en - tájékoztat az EuroNews. Indul a buli …” – hangolta a közönséget a strandok éjszakájának kezdetén a Zalakarosi Fürdő partiarca, Éder Gabee és zenekara. Kisütött a nap, hatalmas buli a Szabadság Feszt!


Szombaton délutánra a nap is lesütött Margittára, így remek időben került sor a délutáni és esti . Mivel a város az idén ötven éves, ezért már 27-én elkezdődik az év végi bulisorozat. Lesz puncs party, különleges vásár és koncertek. A Junior Úszó EB-vel párhuzamosan sport és gourmet fesztivál is kezdődött Vásárhely kellős közepén. A BFMK-tól az OTP-ig temérdek . A bőr allergia, ekcéma, pattanásos vagy épp száraz bőr elleni küzdelemben segít a kecsketejes .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések