2016. június 16., csütörtök

Macaron díszdoboz

Csomagold ebbe az elegáns fehér macaron dobozba a macaronokat, és kápráztass el mindenkit! A macaron doboz több színben kapható. Hosszúkás, kihúzható belső résszel rendelkező fehér színű doboz. Alapanyaga élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik. Belső elválasztó lapocskákkal, hogy az édesség ne sérüljön, ne ütődjön egymáshoz.


Hossza: 36cm, Magassága: 5cm, Szélessége: 5cm.

Macaron doboz csíkos (12db-hoz) 1db (MAT003). A Chez Dodo macaron manufaktúra egy valóra vált tündérmese. Szalai Dóri egészen Párizsig zarándokolt hogy egy szép napon ő készíthesse Budapest . A több száz doboz között biztosan találunk Neked is megfelelőt! Ajánljuk vagy db macaron , vagy más hasonló aprósütemény, keksz tárolására.


A doboz megrendelése után e- mailen . Dobozrajz a grafikai tervezéshez. Adjon át ismerőseinek ajándékot egy ajándékban, ennek a gyönyörű macaron ajándékdoboznak köszönhetően. Nagy örömet okoz majd vele mindenkinek.

Rakhatsz bele fülbevalót, ékszert, . Hasonlítsa össze az árakat! Budapest válogatott cukrászdáinak tortái házhozszállítással is. Magas minőségű torták születésnapra, céges rendezvényekre. Francia aprósütemény különlegesség, többféle ízben! EZT A TERMÉKET MÁR NEM FORGALMAZZUK!


MACARONT semmilyen formában nem rendelhető! Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit és rendelj online az eMAG . Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Warren Asher Fekete csiszolt fa óratartó doboz automata . Díszdoboz - Gyakori kérdések a témában. Ott tapasztaltuk meg, hogy mitől jó igazán a macaron és miért annyira népszerű. Igényes díszdobozban adjuk, így neked nem kell fáradnod a csomagolással.


A Gerbeaud a különleges, egyedi díszítésű díszdobozban kapható csokoládés. A náluk vásárolt Mosolyos díszdoboz macaron válogatás árából 4forint . Ft: Édes meglepetés karácsonyra, díszdobozos macaron válogatás a Julien francia pékség és kávézóban. Ha valaki azt mondja, hogy az elmúlt néhány évben nem találkozott macaronokkal, akkor vagy nem jár nyitott szemmel az illető, vagy abszolút . Mennyei kávé, Fenséges reggeli, Exkluzív virágdobzok, rózsadobozok, dobozos rózsák, virágküldés, akár országos kiszállítással.


Csodaszép, fehérarannyal bevont fülbevaló, csillogó Swarovski kristályból.

Az ékszert tündéri, macaron formájú díszdobozban szállítjuk, . Nem mellesleg pedig isteniek a macaronok” - hangzott el az egyik reggel a szerkesztőségben. Az Ace Project Kft jelenleg macaron gyártásával foglalkozik, és ehhez tervezi a. Ehhez díszdoboz gyártó gépsorra- benne nyomtatóra, vágóra, laminálóra- és .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések