2016. június 23., csütörtök

Gyros gyöngyös

Gyros gyöngyös

Reviews Friss alapanyagok,kedves,gyors kiszolgálással, rendes. Csirkemellből sütött gyroshús görög salátával, választható körettel. Ha másfajta tálat szeretnél vagy variálnál rajta a megjegyzés rovatba megtehete így az ár is . Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem. Hely jellege: étterem, vendéglő. Pizza ala gyros (32cm).


Gyros gyöngyös

Gyöngyös , Dózsa György út 2. AHBAR GYROS hely logója. Vasárnap: 11:- 23:00. Best Dining in Gyongyos , Heves County: See 6TripAdvisor traveler reviews of Gyongyos . Rendezés ár szerint: olcsótól a drágáig, Rendezés ár szerint: drágától az olcsóig.


Alapértelmezett rendezés. A: Csirkemell jóasszony módra rösztivel. B: Zöldborsó fözelék sült virslivel.


Gyros gyöngyös

A váltás okairól Csegezi László, az üzlethálózat tulajdonosa elmondta: év után jutottak az . Erdei gombás sertésszelet. Webshop készítés Nyíregyháza . Restaurants in Gyongyos. Fő fogásaink a steak-ek és a struccból. Nagyon kellemes szombat estét töltöttünk a Roxy étteremben! A terasz nagyon hangulatos, a személyzet nagyon kedves.


GD Kezmuves Cukraszda Gyongyos . Ingyenes, gyors és kényelmes. Sodexo Services Hungary Kft. Bedste restauranter i Gyongyos , Ungarn: Se TripAdvisor-rejsendes anmeldelser af. Gyros Taverna Gyongyos.


Pécsen vagy, és akarsz egy jót enni, akkor gyere el hozzánk, vagy rendelj tőlünk online vagy telefonon keresztül. A legfinomabb gyros , pizza és hamburger a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések