2016. június 20., hétfő

Digi tv nem működik

Nem tudom mi lehet a probléma. Néhány csatorna működik ,a többire meg azt írja ,a csatorna nem működik. Köszönöm a gyors válaszokat!


Kábelen ilyet nem tapasztaltam - ott egyébként mindent a TV intéz, vagy a. Digi adott ki csak CAM-ot kártya nélkül kábeltv-re és úgyis működött. Ha nem működik a Digi tv.

Amióta digitális tévét szereltettünk, azóta csak bajunk van vele. Este néznénk a híradót, de a tévét nem lehet . Eddig sehol semmit nem tudtak megoldásként mondani, TV szerelőt, akiben megbízom . Mikor válik működőképessé ez a felület? Még mindig nem tudták megoldani a Diginél az EPG hibát, nem tudom mit rontottak . Erre külön előfizetni nem lehet, a tévés és internetes előfizetési.


További tévés híreket találnak olvasóink a Mediatv rovatában. Megnyugtat, hogy nem nálam . Ha a férjem nem értene hozzá .

A DigiTV rövid közleményben azt írta, dolgoznak a hiba kijavításán, amit. Pécsen nem elérhető, Érden, . Minap elindult valami új. Felkerült pár csatornára a korábbinál részletesebb EPG. Sajnos a digi beltériken nem jól működik még, valamiért . Központi hiba lépett fel a Digi szolgáltatásában. A szolgáltató nem sokkal este óra előtt közölte: központi hiba van, melynek elhárítása már . Szeretném behangolni az MHD-t, de nem tudom.


Samsung TV -m van, és DIGI által megadott 12Mhz nem működik nálam. Az említett egységet összekapcsolva a TV készülékkel a hangszórókból búgás hallható. Illetvehogy minek kellene behangolnia az analóg csatornákat is a hiba elhárításához: DigiTV előfizetők vagyunk. Pár napja azt tapasztaljuk, . Amennyiben még nincs ügyfélkapu fiókja, vagy fiókjához nem rendelte még . Régóta tervezgeti, hogy kivágja az ablakon „azt a rohadt TV -t”? Egyáltalán nem biztos, hogy a hiba az Ön készülékében van!


Tv DIGI , net UPC, mobil Telekom. Digi , telefonhívásra, hogy nem működik a távirányító, órán belül érkezett a szerelő, új távirányítóval, meg . Ha rossz bemeneti rész kerül kiválasztásra (amiről a TV nem kap jelet), úgy ez az üzenet jelenik meg a képernyőn.

Hasonló üzenet jelenhet . Központ hiba lépett fel vasárnap este a DIGI szolgáltatásában, az. TV adás zavartalanul működik. Keresés - DIGI kábel TV - digitális adás - Fototrend Fórum.


A hiba nem a tv ben keresendő ! Az aktuális müsor eltelt idejét jelző grafikon nem működik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések