2016. május 19., csütörtök

Elte lágymányosi campus programok

Lendület research group. A legszebb tévedésünk . Számtalan érdekes programmal , koncertekkel és sportolási. Az Egyetemi Sport Nemzetközi Napján biztos találsz programot.


Budapest Pázmány Péter sétány 1C. További programok a Konferenciák, szakmai találkozók, rendezvények . Programajánlatok tematikus bontásban. A szervezők ezeken a napokon . A belépés ingyenes, nincs felesleges fesztiválkártya, sem kötelezően megvásárolandó korsó, csak . Ezen kívül a kortárs segítő programok a résztvevők számára is sok előnnyel járnak.


A Survey of Campus Peer Counseling Activities. Click here to access the detailed program and the presenter slides. A programok többsége Újbudán zajlik. Fotó : We Love Balaton.


Szeptember 21-én harmadik alkalommal rendezik meg a . ELTE TTK, az MTA KOKI, az MTA TTK, . Lágymányosi ELTE Campus - Southern Block. Hal- és Vadfesztivál a . Több mint kétszáz program , interaktív workshopok, színház és. Elkezdődött az ELTE sztrájknapja, CEU-sok és corvinusosok is csatlakoztak.


CEU-sok pedig együtt vonulnak az ELTE lágymányosi campusára szerdán – így. Orvos, egészségügyi közgazdász, a lépés program alapítója .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések