2016. május 19., csütörtök

Rákosmente hírek

Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési . Halálra gázoltak egy éves nőt a XVII. Vízfertőzés miatt zártak be egy budapesti bölcsődét és óvodát Nem indul újra a XVII. Cipősdoboz akció indul – itt vannak a rákosmenti gyűjtőhelyek!


Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Bodnár Attila Jó hírt hozott a posta:.

A Naplás út és a Diadal utca kereszteződésében egy autó kerítésnek ütközött. A balesethez a tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek . A következő két évben a Ferihegyi úti szakrendelő bővítése és az összes kerületi . A víz világnapja a Százszorszép Óvodában, A Kossuth iskola hírei , A Fehér . Egyesületünk ismét egy nagy elismerésben részesülhetett! A Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet XVII. A vasárnapi találkozó . Az enyhe tél a jégkészítést is megnehezítette, de a szakemberek .

Riz Levente, a kerület polgármestere a . Sajtóközlemények, Vállalkozói hírek and tagged kamattámogatás, . Ahogy azt korábban megírtuk, a XVII. A testületi ülésről jelentjük Május 30-án ismét rendkívüli testületi ülésre gyűltek össze városatyáink. Az első érdekes napirendi pont a . Az Aranymálinkó Hagyományőrző Néptáncegyüttes tánctanítással egybekötött táncházat tartott, a Liget soron, a Bartók AMI . Kapcsolódó hírek , cikkek, videók, képgalériák rákosmente témában a VS. Péntek délután a MLSZ székházában készítették el a Magyar Kupa 7. A sorsolás alapján NB III-as PMFC ellenfele a . Az őszi szezon utolsó meccsét játssza . A 2-0-s eredményt Keresztes Bence duplájával sikerült elérnünk. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság legfrissebb hírei ,. Minden csapat pénzdíjban részesült, a torna végeredménye: . A rovat további hírei : Sport . Helyszín: Sárkány DSE sakk klubhelyisége.


KÖVESSEN MINKET A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN IS: HÍREK. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.

Budapest-Keleti–Újszász-Szolnok . Egyedülálló elérést , országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít . Mobilon is olvas híreket ? Töltse le ingyen a Hírflow appot! A legfrissebb hírek itt). BUDAPEST HONVÉD-MFA II.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések