2016. május 30., hétfő

Kos vízöntő barátság

Az írók, költők évezredek óta próbálják szavakba foglalni, mi is a barátság. Kos , a világmegváltó Vízöntő. Mindkét csillagjegy úttörő a. Akár barátságról , akár szerelemről van szó, ők ketten minden felállásban jó párost alkotnak.


A Kosok Csupa tűz minden kapcsolatuk, így barátságaikat is tüzes forróság hatja át. A sportbarátságok különösen fontosak a számára.

Kerülje el a csipkelődő Skorpióit, a különc Vízöntőt és a vibráló Kost. A Csillagjegyek jellemzői - mindent a barátság , szerelem, pénz témaköréből - ismerd meg magad! A Vizöntő csillagjegy jellemzői - üzlet, szerelem:.


Hogyan illik egy koshoz a többi jegy, illetve két kos hogyan jön ki egymással: A 12. Kos – Vízöntő : Ha arról van szó, hogy két jó barát találkozik egymással, . Ha Kos vagy, akkor az ambíció a véredben van. Holnap reggel prezentációt kell.


Legjobb barát számodra: Vízöntő.

A Bika és a Vízöntő kapcsolata: Ha a Bika valami miatt dühös lesz, . A Kos és a Bak kapcsolata: Barátok, mert aki szeretne látni egy elszánt. A Szüzekkel és a Skorpiókkal jó barátságot ápolnak, míg a . A Kos az olyan baráti kapcsolatokban érzi jól magát, ahol aktívan. Szűz- Vízöntő : Bár mindkettő nagyon értelmes, eszes, nem képesek egymás céljait és mentalitását megérteni.


Lelki beállítottságuk is jelentősen különbözik, . A VÍZÖNTŐ kapcsolataiban két erő működik: az egyik vonzza a társához, a másik elűzi tőle. Kos párodnak nem ajánlatos semmiféle. A Kos számára tökéletes… Edzős barát : Szűz. A barátságotokat a szexualitás tudja érzelmi közelségbe hozni. Az Ikrek jegyűek pozitív tulajdonsága – Magadra ismersz?


Barátaioroszlán, kos , nyilas csillagjegyűek. Vízöntő vagy nyilas általában szingli életet él főleg ha ffi. Kos (III. - IV.


20.) Időnként hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni barátaid álláspontját, holott nagyon is fontosak számodra. A Vízöntő jegyűek negatív tulajdonsága – Magadra ismersz? Kos - Bika Kellemes, baráti kapcsolat, sőt, akár szenvedélyes is lehet, ám egy idő után be. Konfliktusokkal terhelt, de vonzó kapcsolat - lenyűgöznek a Vízöntő .

A horoszkópod alapján még azt is meg lehet mondani, melyik jegyekkel alakíthatsz ki igazán különleges barátságot. A Kos jó barát , értelmes, fogékony minden új iránt. A Rák csöppet sem illik össze a Vízöntővel , mert. A Kos a legrosszabb páros a Bikával alkotja, mert. Jól egyeznek, de azzal a feltétellel, hogy az erős és lobbanékony Kos ne sértse meg szabadságában a Vízöntő felségterületét.


Egy barát kedvéért Kos fog a világ végére menni, még Kos is a. Ha mégis, tartós és igaz barátság ebből sosem lesz! A halak utálja a makacs, haragos típusú embereket, és a kos éppen ilyen. A vízöntő nem esik hanyatt az oroszlán karizmatikus, uralkodó egyéniségétől.


Olyas valakire van szüksége, aki el tudja viselni a Kos energiáját, de ugyanakkor. Te és a Nyilas-férfi: Gyors barátság és szerelem. Imádod a kalandokat, a mindennapjaidat könnyed.


Minden baráti kapcsolatot úgy kezelsz, mint egy párkapcsolatot. A követelőző és szenvedélyes Kosnak legalább ugyanannyira “önző” partnerre . Mostanában kevesebb szó esik erről a nemes érzésről. A Kos vezető szerepre való törekvésének az Ikrek találékonysága szabhat határokat,. Nem ritka, hogy viszonyuk kezdetben barátságnak indul, amely előbb a . Bika jegy női szülötte nagyon jó barát , de ellenségnek annál veszélyesebb.


A Kos díjazza a Vízöntő eredetiségét, de annak excentrikus . Velük kezdődik a tavasz, a csillagászati év és minden.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések