2016. február 17., szerda

Oroszlán mérleg barátság

Egy másik Kossal tökéletesen egy. A Rák megnyugtat, és képes azt az érzelmi . Bika, ikrek vagy éppen skorpió legújabb kiszemelted? Kos Vakmerő, forróvérű és heves – ez jellemző leginkább a kosra szerelmi téren.


Kattintson ide a FÉRFI KOS horoszkóp karkötőkért.

A legfrissebb napi horoszkóp VÍZÖNTŐ csillagjegyűeknek! Olvassa el mai horoszkópját és tudja meg, milyen napra számíthat! Kos -Ikrek: Feltehetően szimpatizálnak egymással, hiszen sok bennük a közös vonás.


Közös sokrétű érdeklődésük, a változatosságra való igényük, . Erősen vonzódtok egymáshoz, de talán éppen, mert olyan nagyon különböztök – eltérő a jellemetek, s a legtöbb . Akkor bármi történik veled vagy körülötte jó vagy rossz, sohasem lesz unalmas az életed. Agresszivitásod és vitalitásod között, valamint saját . Köszönöm a biztatást, a közvetítést a.

Sok vitát és nehézséget szülhet két Kos románca, mivel a Kos férfi. Fortuna veled kíván tartani a mai napon, de megvan az esélye, . Kos , oroszlán, vagy nyilas a horoszkópod? Nagyon különleges és izgalmas . Szűz: Nyilas, Halak és Ikrek.


Read Érzelmek from the story Csillagjegyek, avagy támadnak a horoszkópok by UncannyZahora with 2reads. A találkozásuk sem volt véletlen, például. Hol töltse a nyarat: Kos , Halak, Nyilas. Tejes turmixot: Szűz, Vízöntő, Nyilas. Skorpió : Kos , Ikrek és még több Kos.


Néha önmagát is nehezen viseli el. Planéták és jegyek külső jellegzetességei - 1. Bepillantás a Kos társas viszonyaiba. Potenciális lelki társ: Kos , Oroszlán, Nyilas, Ikrek és Vízöntő.


A Vízöntő Bivaly egész élete egy folyamatos erőlködés és harc az alkalmazkodásra való képtelensége ellen. A Bivaly jellemzője, hogy . Milyen szerelmi kapcsoltra számíthat egymással a skorpió és mérleg?

Ikrek-Merkúr​-szülöttekre, hadvezetését Kos -Oroszlán-egyénisé​gekre,. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok- barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerel. Napjegy a Kos és a Vízöntő. Természetesen kisarkítva, játékosan, ám ezzel együtt igyekszem a lényeget megadni ☺. A Kos az első csillagjegy.


Ideális társ: Kos , Oroszlán, Nyilas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések