2016. február 17., szerda

Diófa vendéglő szeged svédasztal

Diófa vendéglő szeged svédasztal

Ha sok a maradéko elcsomagoljuk neked egy svédasztalos ebéd áráért! Mai ajánlatunk majdnem elmaradt. Már teletöltött svédasztallal várunk benneteket! SVÉDASZTALOS AJÁNLATUNK . Látogass meg bennünket.


Korlátlan svédasztalos ételfogyasztás és élőzene. Hétvégén: szombat-vasárnap . Azt írják, nem változik sem a csapat, sem az étlap, sem a svédasztalos ebé csak kicsit. Kedvükre válogathatnak a házias finomságok közül.


Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek , vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem. Levesek: Filézett Újházi tyúkhúsleves, házi csigatésztával. Zöldséges Pulykagombócleves.


Svédasztalos ebéd és rendezvények. Martonosiné Tóth Enikő vagyok, az első szegedi nyers-vegán étterem, Az Élet. Minden foglalást közvetlenül a szálláshely igazol vissza. Házias és Kiadós ételekkel várja vendégeit a Vadliba Vendéglő Kiskundorozsmán, Széchenyi u. Honlapunkon megtalálható az aktuális menü , térkép, . Ehhez segítségül hívjuk a szegedi Gong Pálinkaházat, mely nemzetgyőztes, több hazai és.


Hol van Budapesten olyan japán vagy koreai étterem vagy büfé ahol lehet enni sushi-t,. A, Tápé elérhetőségei, térképes helyadatai és útbaigazítási információi, . Szeged Budai Nagy Antal utca 27.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések