2016. február 24., szerda

Alvázmosás miskolc

Alvázmosás miskolc

Alvázmosás , motormosás vegyszerrel. Körültekintő szakemberek, precíz munka. Keressen minket bizalommal. Ft-tól személyes megtekintés után, megegyezés szerint AJÁNDÉK KÜLSŐ . Autogumiplaza kapcsolat. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz.


Tartsa tisztán autóját egyszerűen! Márkafüggetlen szerviz. További információ, kapcsolat . A berendezések a magasnyomású tisztítórendszer mellet egy különleges alváz, felni és kerékjárat tisztító programmal működik, . Vegyszeres alvázmosás alsó motormosással. Autómosás, alvázmosás . Hiányzó: miskolc boxutca.


ANGYALFÖL BACSI, BÉKÉSCSABA . A szállítmányozó cégeknek nem jelent semmiféle költségnövekedést. Alap szolgáltatások: Külső mosás. Csak ott volt alvázmosás. A korrózió és kavicsfelverődések ellen!


Alvázmosás miskolc

A problémának két ellenszere van: a rendszeres, legalább havonta egyszeri alvázmosás , illetve a zárt helyen parkolás, ahol az utó megszáradhat. Bi-Lux kézi autómosó - belső takarítás, kárpittisztítás, motor és alvázmosás. Néha én is betérek ilyen helyre alvázmosás miatt, de max évi 2x. Az alufelnis időszakban nem is mehetek be.


Miskolc , 35Miskolc , József Attila utca 84. Kéretlen alvázmosás Fotó: Szabó Gábor - Origo. HIRDETÉS- FELVÉTEL SZTAVERDA KFT. V idéke T akarékszövetkezet.


Kiemelt bérezés Ha szeretnél egy jó csapatban dolgozni, jelentkezz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések