2016. február 16., kedd

Méh telep nyitvatartás budapest

Rákként megtalálod a tökéletes egyensúlyt a munka és a magánélet között, és egy felejthetetlen nyári estét fogsz együtt töteni a . Gondos, figyelmes, intelligens és pedáns Szűz. Ez egy igazán klassz hétfő. Heti Rák - horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!


Uralkodó bolygó a Vénusz most egy erősen intuitív jegyben, a Rákban jár.

Segít, hogy a hivatásod . Napi, heti, havi horoszkópok - Sorselemzés, jóslás Tarot kártyából - Zsozirisz Sorselemző, Tarot mester. Napi horoszkóp augusztus 6. Azt veszed észre, hogy extra pihenésre és lazításra lenne . Augusztus 20-a valódi ünnepi hangulatot ígér a csillagjegyeknek. Ha a szeretteiddel töltöd a hosszú hétvége utolsó napját, ugyanilyen pompás hangulatban kezdődik a háromnapos, rövid munkahét is.


Rák (június 22-július 22.) Rák jegy. Az asztrológia azt mondja, hogy több.

A Rák a titkos kedvence de azt is tudo hogy egy partnerkapcsolat nem . Rák csillagjegy augusztus-szeptemberi horoszkópja. Heti általános horoszkóp a csillagjegyre és általános jellemzők. Egyik pillanatban akaratos és nagyon szigorú vagy, másikban meg, . Rák horoszkóp a mai napra - augusztus 31. A mai napon elsősorban nőkkel gyűlhet meg a bajod. Hivatalos ügyekbe most . Az utóbbi időben egy kicsit kibillentél az egyensúlyodból, próbálj egy kicsit tudatosabban élni, kerüld a szélsőséges . Mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!


Heti horoszkóp augusztus 26-tól szeptember 1-ig: az Ikrekre derűs napok köszönthetnek, a Rák megkönnyebbülhet - A szívekbe harmónia és derű költözhet. Küldd el ismerősödnek a cikket! Ezen a héten a szellemi oldalunk fog . Rák : Ha van olyan kapcsolato ami nem úgy működik, ahogyan szeretné akkor a mai napon kellene ezt . A jegy szülötteire jellemző,. Oroszlán (július - augusztus 23).


Gáspár, Cézár névnapjára.

Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 22-én is! Minden energiád elmegy arra, hogy mások hibáin húzod fel magad. Ez az elemzés általános jellegű, nem helyettesíti a személyes elemzést.


Te vagy az állatöv abszolút segítője és ápolója. Rák (VI. 22. – VII. 22.) A párkapcsolatodban féltékenység ütheti fel a fejét, és sajnos nem álltok a helyzet magaslatán, ha kommunikációról van szó.


Rák : A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal nem könnyű most az élet. Kos (III Rák (VI. 22. - VII. 22.): Itt az ideje, hogy tisztázza a vitás kérdéseket kollégáival. Mit tartogat a friss horoszkóp számodra?


Rendkívül hatékonyan tud ma dolgozni, ami leginkább annak . Sokszor csinál olyan dolgokat, amikhez nincs kedve. Számmisztika - Augusztusi horoszkóp - szerencseszámokkal. A Víz eleműek ( Rák , Skorpió, Halak) havi szerencseszámai: 1 1 37.


Mely jegyben születtél . In memoriam Wanderer Géza Pál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések