2016. február 25., csütörtök

Esély idézetek

Minél nagyobb ereje van egy civilizációnak, annál nagyobb az esély arra, hogy ha nem gondolkodik globálisan, előrelátóan és pozitív módon, akkor idővel . Nehéz elgondolni, hogy a mai nap soha nem jön el többé. Senkire és semmire ne gondolj, . Adj egy esélyt magadnak. Legalább egyet egy új életre, egy boldogabbra, olyanra, amiben a helyedet érzed.


Egyetlen esély , hogy boldog legyek, hogy az álmomat elérjem, hogy megéljem a világ minden csodáját.

Számomra ez a vég, számodra egy esély , hogy megöregedj és egy nap jobban bánj a gyermekeddel, mint én az enyémmel. Hogy szerethessek, hogy . Nem kérem, hogy megbocsáss, . Képes versek és idézetek : Az ember egy hiszékeny lény. Esélyt ad az utolsó utáni is, szeret. A pint Ágnes Kisfalviné Gregus fedezte fel. Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten.


Megadom az életnek az esélyt , hogy ismét belém rúgjon. Mindenki meg érdemel egy második esélyt.

Pages Liked by This Page. AZ IDÉZET MEGOSZTÁSA CSAK A SZERZŐ . Na és mit teszünk, ha elmúlik a veszély, elmúlik a félelem, és tényleg kapunk még egy esélyt ? Ugyanott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Sokféleképpen nézhetsz az emberekre. Mert az emberek soha nem . Van olyan, hogy nincs több esély elég egyszer hi. Mondj igent akkor is, ha belehalsz a . Az alábbi idézetek segíthetnek a válaszokban, és feltöltik a lelked.


Utolsó esély by utolsoesely. Néha azt hiszem, hogy a boldogság csak egy álom, és az álmokat csak azért találták ki, hogy legyen miután vágyódnunk. Ma mégis valahogy azt érzem,néhányat talán lenne esély valóra váltani.


Idézetek az Ezel-Bosszú Mindhalálig című sorozatból. Legyen időd a játékra – ez az örök ifjúság titka. Néha nemcsak a rossz emlékek tesznek szomorúvá, hanem a legjobbak is, amelyekről tudo hogy nem fognak még egyszer megtörténni.


Amikor új esély adódik két kézzel kapj érte. Ha ez gyökeresen megváltoztatja az életed ne ellenkezz. Soha senki nem mondta, hogy könnyű az élet, csak azt, . A második esély , nem esély.

Az anya nem az a személy, . Ez itt az Ön idézetének a helye. Küldjön be Ön is idézetet az oldalra! Nincs több esély , nincs bocsánat?


Lehet, hogy fura elmélet, de én azt vallom, hogy minden reggel kapunk egy esélyt , hogy az életünk, a munkánk, a kapcsolatunk fullos legyen. Igézet Guru - Szeretjük az idézeteket. Van úgy, hogy érdemes síkra szállni, bármilyen kicsi is az esély.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések