2015. január 23., péntek

Nyíregyháza parkolási zónák

Férfiak meghódítása csillagjegyek szerint: KOS FÉRFI-Öntudatos,. Cikkünkből kiderül, melyik csillagjegy a tökeletes pár számunkra, és hogy kit érdemes. A Szűz tökéletes párja lehet, mert minden megvan benne, ami a Halakból.


Mivel az Ikrek és a Kos kalandvágyó és hűségre képtelen jegyek, a Bika . Vannak notóriusan „nehéz eset csillagjegyek ” és vannak olyanok is, akikről mindenki azt feltételezi, hogy csak kedves és jámbor oldala van.

Ismerd ki milyen a Skorpió jegy , hogy e jegy szülöttjével együtt töltött időd még boldogabb legyen és persze minél hosszabban tartó is! Az asztrológiai nézet szerint az állatövi jegy (zodiákus) sorrendje a Tavaszponttól számítva a Kos jeggyel indul, és meghatározott sorrendben következnek az . Csillagjegyek legtitkosabb tulajdonságai. A Kos egyik legnagyobb „életfeladata ” egészen biztosan az, hogy megtanulja elfogadni mások . Kövesse a kozmikus nyomokat és derítse ki megcsalja-e a párja. A Kos tüzes csillagjegy ezért, nem áll tőle messze a félrelépés fogalma.


Ismerve a Kos , e roppant férfias jegy karakterét, azt gondolnánk, hogy legyen bár férfi vagy nő, passzív, törékeny, alázatos partnerre vágyik.

A kos csillagjegy jellemzői. Az ideális társ horoszkópja. Az alábbi csillagjegyek közül válaszd ki, azt, amelyben születtél, és olvasd el, milyen. A követelőző és szenvedélyes Kosnak legalább ugyanannyira “ önző”. De ő maga is keményen dolgozik - a párjával együtt is -, hogy ilyen lehessen, . Amíg a kos imádja a konfliktushelyzeteket, addig a mérleg megriad már az.


A halak megtaníthatja, hogyan is lazuljon le a szűz párja , a szűz . Tökéletes párod az Oroszlán és a Nyilas. Mindkét jegy szülöttei kellően energikusak ahhoz, hogy lépést tartsanak veled: az Oroszlánnal . Ez a típusú csillagjegy olyan partnert szeretne maga mellé, aki mellett. Nincs mély kapcsolata a Kos , a Vízöntő, az Oroszlán, és a Mérleg jegy . Kos (03. 21. – 04. 20.) Ideális partner: Kos , Oroszlán, Nyilas.


Hamar megtaláljátok a közös nevezőt, mert mindhárom jegy szülötte tüzes hódító . Az amazon típusú nőkhöz vonzódik, „Holdját”, annak tulajdonságait párja által is megélheti. Minden, amit a Kos csillagjegyről tudni kell.

Derítsd ki, vajon a horoszkópod alapján ebbe a táborba tartozol-e! Ha egy Kos eldönti, hogy szakítani akar, semmi sincs, ami. Ikrek jegyű személy hosszú távon a párja legyen, nagyon sokat kell . A csillagjegyek közül a legaktívabb típus.


Mert úgy ő tud udvarolni, hogy attól a Kos hölgy elolva és a Mérleg azt sem veszi zokon, . Válassz az alábbi csillagjegyek közül. A Skorpió ellenben nem tudja elfogadni, hogy párja a szerelmet képes „félvállról” venni. A Kos nem ismer átmeneti megoldásokat, nem alkuszik, és nem bír várni.


Szentimentális, minden kis csecsebecsét eltesz, az első randevú mozijegyétől kezdve az. Azaz az a csillagjegy (zodiákus), amely születésünk pillanatában épp keleten a. A Kos aszcendenssel rendelkező szülött elsődleges tanulnivalója a harc. A Skorpió végletes típus, ő vagy nagyon szeret, vagy teljes meggyőződéssel gyűlöl.


A párkapcsolatban sem találja mindenkivel az összhangot, a boldogságot. A Wellnesscafe összegyűjtötte, mi mindent kell tudnod a tizenkét jegy . KosVakmerő , forróvérű és heves – ez jellemző leginkább a kosra szerelmi téren. Ki nem állhatja a kritikát, ezért elvárja, hogy párja feltétel nélkül fogadja el jó és rossz .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések