2015. január 13., kedd

Kárpáti vívóklub

Kárpáti vívóklub

Stadion, aréna és sportlétesítmény. Záhonyi Petra elégedett a dourdani junior kard Világ Kupa-versenyen elért harmadik helyével. Idén nincs egyszerű a dolga, hiszen amellett, hogy készül a . A magyarok eddig négy arany- egy . A Vívóklub fogadja be a Kardvívó SE sportolóit. A Semmelweis Egyetem tanár szakos hallgatóinak továbbképzése, óra-, kiegészítő gyakorlási lehetőségek biztosítása. A tanári és edzői szakoktatás . Fegyvernepárbajtőr, tőr.


KÁRPÁTI RUDOLF VÍVÓ KLUB. Szepesi László, egyetemi docens. Békessy Béla Vívó Klub . Vezetőedző, Magyar Vívó . Budapesti Francia Gimnázium (LFB) vívótanára.


TF-es diákok kezdeményezésére, dr. Férfi kardcsapat (csapat indult):. Felajánlás csak pár kattintással.


Kárpáti vívóklub

Ebben a kategóriában csapatverseny nem volt, ahogy női . Gergely Oszkár és a Hungária Vívóklub elnöksége. További képek ebből az országból. Sportágában egyre jobb eredményeket ér el. Vasas férfi kard-, az UTE női tőr-, és a Balaton Vívó Klub férfi párbajtőr- és a Törekvés férfi tőrcsapatának. Jó hangulatú beszélgetésekkel fejeződött . Bronzérmet nyert a Nanjingban zajló ifjúsági olimpián a kardvívók versenyében Záhonyi Petra.


A helyi vívóklub évtizedek óta a vidéki utánpótlás egyik kiemelt bázisa. Ezután a Tisza István vívóklub ügyvezetője lett. Decsi István a kerületi vívóklub elnöke . A Spartacus Vívóklub csapata, állnak (jobbról balra): Lazar Jaramazović edző, Martin Nimčević, Marko Kljajić, Luka Tikvicki, Vladimir Brajkov . Kárpáti Rudolf Vívóklub hivatalos oldala.


Papp Bertalan, 195 Helsinki, kardcsapat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések