2015. január 28., szerda

Kis majom

Nagyerdei Kultúrpark, kapucinus majom született néhány nappal ezelőtt. A hím kölyök egészséges, jól van, . A legaranyosabb kismajmok, akik mindenkinek mosolyt csalnak az arcára. Kívánatos állat, de nem olyan szép vele az élet, mint gondolnánk.


A néha fenevaddá váló majmok tartását sok apró körülmény nehezíti meg.

Képek Kis Majom témában. Egy szerettünk elvesztése nem csak az embereknek fájdalmas. Az állatok is gyászolnak. Láttuk, ahogy a kis majom édesanyja teteme felett sír.


Három szülő DNS-éből született egy majom az Egyesült Államokban. A mesterséges megtermékenyítést. Egyik kambodzsai szálláshelyünkön, egy buddhista kolostorban találkoztunk ezzel az aranyos kis majommal.

Aranyhasú mangábét tizenkét állatkertben lehet látni a világon, a legtöbbet Budapesten. Nincs rád most ideje a fejnek. Egyre többen élik túl a gyermekkori rákbetegségeket, de szinte minden harmadik páciens terméketlenné válik az életét megmentő kemoterápia . A majmok előbb némi gyanakvással vegyes kiváncsisággal figyelik az új, mozdulatlan jövevényt. Majd befogadják a csapatba, végül dajkálni . A két év körüli makákóról nagyon édes képet lőtt egy természetfotós. A művésznek sikerült megörökítenie, mennyire hajlékony a kis majom , . A kínai Taihang-hegységben nem könnyű dolog kismajomnak lenni.


A meredek sziklafalak, a perzselő nyarak és a dermesztően hideg telek veszélyes, . A Dumbó nevű hím szavannacerkóf majom április 11-én látta meg a napvilágot. A gondozók nem számítottak az új jövevényre, mivel a Dumbót . Országos hírnévre tett szert Saci, a pécsi állatkert kis majma, aki gondozója lakásában él, miután anyja belehalt a szülésbe. Az elmúlt időszakban több újvilági majom is született a Szegedi Vadasparkban, most pedig egy igazi ritkaság, egy csupaszpofájú tamarin . A rézusmajom kis hölgy alapos vizsgálódás után végül is úgy döntött, megkóstolja a számára ismeretlen növényt, a csalánt.


A kismajom elveszti a mamáját, a pillangó pedig segít neki megkeresni. De ez nem is annyira egyszerű feladat.

Elvesztettem a mamámat! Már a szemfüles látogatók is megpillanthatják a Nyíregyházi Állatpark legfiatalabb lakóját, a kis zászlósfarkú gerezát. Szeptember - óráig (hétvégéken óráig). Október és Március - óráig. Kis majom unisex gyerek jelmez 1-éves babáknak való méret kedvező áron az eMAG-nál!


Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Itt repül a kis majom ! Bongo egy nagy közös családi fotóalbumba kezdte gyűjteni kedvenc pillanatait vendégeinkkel… Neked is van már közös képed. Ezt a takaros kis teremtést Spix fedezte fel Braziliában, az Amazon partján, Tabatinga mellett.


A kedves kis majom úrnője ajkáról vette el a táplálékot. A közönséges csuklyásmajom kis mérete ellenére hosszú életű, legfeljebb. A Sea of Thieves fejlesztői csapata akarta elmondani szórakoztató formában az új frissítéseket, de a kis majom már unta a banánt. Kis majom (11x17cm) a EGY ALAPLAPOS SZETTEK kategóriában - most 4.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések