2015. január 29., csütörtök

Korona étlap

Korona Étterem Pizzafaló Pizzéria. Gombaleves Bolognai Tagliatelle. Húsleves cérnametélttel, 6Ft. Orjaleves húsoscsonttal, 8Ft. Bízunk abban, hogy étlapunk elnyeri vendégeink tetszését.


HÉTFŐ A menü: Csirkehúsleves, Krumplis tészta.

Kiskorona étterem, pizzéria, Panzió Zalaszentgrót. Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem. A menü, Csirkehúsleves, Krumplis tészta, 790Ft . Kérjük vegye figyelembe, hogy a rendelés leadás határideje aktuális nap óra, illetve ha előző nap óra után adja le . A 4-es számú fõút és az E60-as. Cégünkkel kapcsolatos részletes információkat a menürendszer használatával érhet el.


Amennyiben további megválaszolatlan kérdései vannak, jelezze az . Szilárd burkolatú parkolási lehetőség van a vendéglő előtt.

Kérésre az étlapon szereplő ételeket és pizzákat is futárral házhoz szállítjuk. Ebédidő: H - P : 11:- 14:00. AZ ÁRAK MAGYAR FORINTBAN VANNAK MEGADVA.


Az egységárak szervízdíjat nem tartalmaznak. Helyszíni fogyasztás esetén . A visszafogottan elegáns környezet . Nyíregyháza, Dózsa György u. Napi menüvel és a la carte étlappal várunk. Helyben sült pizzáink egész nap várnak. Szeretnénk, ha oldalunkon minden, Balatont szerető utazó megtalálhatná a neki tetsző és szimpatikus pihenési lehetőséget, legyen az vitorlázás, horgászat, . Rendeléseit elvitelre is kérheti! A földszinten található a ill.


A KORONAfm1nyári rezidenciája a Szelidi-tó parton. Grill ételek - saláták. A kisvárdai Rózsakő Étterem hazai és nemzetközi szinten is egyedülálló ékessége a gyönyörű, a magyar Szent Koronát méretarányos . Discover the taste of passion, enjoy the vibe of the city with a glass of wine and authentic cuisine in our sunny terrace in the heart of the city. Központi elhelyezkedése miatt .

Nagykanizsa Csónakázó tó. A háromszintes épület második emeletés található a 2főt befogadó éttermünk mely ideális helyszín esküvők, baráti összejövetelek, ballagások, céges . A határozott fajtajellegű, zamatos száraz Chardonnay fogyasztását fehér húsokhoz ajánljuk. Diétás étlap (minden iskolára vonatkozik).


Allergének jelölése az ételek neve után zárójelben! Szálloda hangszigetelt szobával rendelkezik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések