2015. január 27., kedd

Alatkai horgásztavak

A faházak és a felszereltség. Fa játszótér várja a gyermekeket. Faház minden horgászhelyhez. Folyamatos etetés, a ház mellet köves p. Bokod horgász stég kiadó (erőmű tó ). Bokodi oldalon az Oroszlányi erőmű tavon kiadó horgászlak.


Alatkai horgásztavak

Ismerje meg a Czigler- tó horgász paradicsomát! Igazi horgászparadicsomok ! Minden házhoz külön stég ! Harcsa horgásztó , Majosháza Logo. Tavunk non-stop, tófagyásig horgászható ! Több mint 2horgásztanya eladó országszerte. Bármilyen időjárási körülmények között jól megközelíthető, horgászni a kert végén álló stégről lehet.


A rabló halas tó , ahol lehetőség van akár kapitális méretű csukák fogására is. Az ár tartalmazza a faház , ill. A horgászjegy személyre szól nem botra, nincs korlátozva max a stégen 4db fér el kényelmesen.


Stég és faház foglaltsága. Horgászház , stég , nyaraló. Kiadó horgászház a Kákafoki holtág partján, saját csónak stég.


A Lenti határában fekvő Sárberki horgásztavaknál közvetlen vízparti faházak várják a horgászokat , a vidék iránt. Szolgáltatások, Terasz, stég , grillező. A fogott hal elkészíthető-e a háznál? A hálószobák légkondicionáltak, a ház fűthető.


Balatoni nyaraló, horgászház saját stéggel, horgásztó partján. Gyékényes kiadó fős tóparti ház . A horgásztanya teljes berendezéssel eladó, amely a vételár részét képzi! Ragadozó jegy esetén autóval horgász helyhez oda állni Tilos!


A Fárasztó- horgásztó és Ökopark közel hektár vízfelülettel rendelkezik. Jelenleg kisebb-nagyobb horgászállásunk van, terveink között szerepel még néhány stég kialakítása. A gépkocsit a halőr ház mellet a vendég parkolóba kérjük lerakni! Erőműi horgásztaván : A Tatabányai Bánhidai Erőmű horgásztaván kiadó a az erőműi kifolyó mellett lévő pihenő és horgászház. Ideális horgászhely minden . A horgászigazolványt a napijegy megváltásakor a halőrnél kell hagyni.


Alatkai horgásztavak

Helyfoglalást, telefonhíváson keresztül tudunk fogadni. Ugyanebben az évben visszavásárolták a Gonozdi I. A jegy átvétele a tó házirendjének automatikus elfogadását jelenti! A tó és környéke magánterület, így az ott tartózkodás a tulajdonos által leírt, más.


Bátonyterenyén, a Maconkai horgásztótól percre Családi ház . Frekventált csendes környezetben Heves megye Szücsi vízre nyúló beton stég , rajta faházzal . Eladó: vízparti horgásztelek tórésszel, Várpalotán Remek horgászati. Keresek stéget vagy vizparti telket hosszutávu bérletre esetleg vásárlásra. NAGYHALAS HORGÁSZTÓ BIATORBÁGYON.


Alatkai horgásztavak

Látogasson el hozzánk, és élvezze a horgásztavunk által nyújtott élményszerző lehetőségeket. A parton, kényelmes horgászhelyeket kínálunk minden kedves horgászunknak. A horgászhelyek , stégek kialakításánál fontos szempont volt, hogy a vendégek . A ház felosztása fekhelyek szerint : a nagyszobában egy franciaágy és egy.


Ami újdonság , minden házhoz két stég tartozik , ez a könnyebb szákolást segíti elő. Ráckevei Duna közvetlen partján található saját stéggel. Nyugodt, csendes környék, pihentető vízpart.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések