2014. június 16., hétfő

Vízálló sátor

Vízálló sátor

Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Kempingsátor vagy túrasátor? Nappalival vagy anélkül? Válogass sátraink közül és rendelj még ma! Ingyenes áruházi átvétellel, vagy gyors kiszállítással . Túrabakancs, sátor, túracipő, hátizsák, hálózsák, túrabolt Budapest.


Vásárlás: Sátor árak, eladó Sátrak. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Sátor termékek, Sátor . Családi, expedíciós, turista és kis sátor , illetve sátor tartozékok bővülő sora várja a MALL.


Rendeljen most, akár ingyenes szállítással! Tippek, tanácsok sátor , bivakzsák kiválasztásához. Túrasátrak, kemping sátrak , családi sátrak.


Vízálló sátor

A mai kor legtöbb sátra dupla rétegű fallal van ellátva. Vízállóság , Ajánlott használat. Az egyik réteg maga a hálótér ( vízálló padlózattal és légáteresztő falakkal), valamint második rétegként a . Sátrak kategóriában - Új és használt termékek széles választéka.


Fõs Turista Sátor Szúnyoghálóval És Uv Védelemmel. Csak a készlet erejéig. A készletek áruházanként eltérőek lehetnek.


Mi haszna: A sátor ideiglenes tartózkodásra való, rudakkal kifeszített. A kempingsátrak már kétrétegűek: létezik egy vízálló külső és egy szellős . A jó minőségű tengerparti sátor tökéletes árnyalatot menedéket kínál, szükség van rá amikor perzselő napsütés van. Nem létezik olyan univerzális sátor , mely megfelel mindenkinek, s minden körülmény között. Nagyon komplett sátor feltekercseléssel, különféle konfigurációkban állítható . Radics Sátor ‎‏ بتحديث عنوان موقعها على الويب. A tető pvc ponyva, az oldalfalak könnyìtett vìzálló anyag.


HI-TEC TONDO kétrétegű vízálló sátor előtérrel - személyes, 19. Ft-ért, kedvezménnyel. Sátor vagy bivakzsák vagy függőágy vagy ponyva. Mi a hidrosztatikus fej és hogyan mérik, mennyire vízálló a sátrat?


Vízálló sátor

Teremtsen egy helyet a szabad ég alatt. Minden MASTERTENT összecsukható sátor 1-ig vízálló és különböző . Ezt a sátrat egyetlen mozdulattal fel tudod állítani, nem kell semmiféle szerelésre készülni. Nagyon praktikusan meg lehet oldani a kempingezést, ha van az embernek egy platós verdája, nincs szükség . Komin: Kína professzionális gyártói és beszállítói a különféle, személyre szabott Eva hab vízálló sátraknak. Nagykereskedelmi minőségű Eva Foam vízálló sátor . Használhattok egyéb vízálló anyagokat, például vízhatlan ponyvát is a. Az „A”- vázas sátor elkészítéséhez hajtsd a vízhatlan vagy műanyag ponyvát hosszában . Radical Bivvy 1 víz álló és szél álló horgász sátor . A horgászsátor 1-ig vízálló és szélálló anyagból készült, vízálló illesztésekkel, így nem kell félne . Carp Zoom Pop Up sátor.


Erős, külső takaróponyva, késő őszi, téli sátor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések