2014. június 18., szerda

Bika nő rák férfi kapcsolat

Bika nő és Rák férfi kapcsolata. Mindketten ragaszkodnak az otthonukhoz, biztonságra . Sok dologban hasonlóak, valahogy mégis nehezen indul a párkapcsolat. A gondoskodó, családcentrikus és érzelemdús Rák képes arra, hogy meleg, szeretetteljes . A Ráknál egy félrelépés a kapcsolat végét okozhatja, míg a Kos számára mindez csupán egy kaland….


Szüz jegyü nöhöz melyik csillag jegyü férfi nem illik?

Szép nagy családdá válhattok: sok gyerek, nagy kert . Tudja meg, hogyan kezeli a helyzetet a BIKA , hogyan viszonyul a többi. A Rák jegyű embernek szinte létfontosságú a párkapcsolat , mivel érzelmes, . Nincs mély kapcsolata a Skorpió és a Rák jegy szülötteivel, a Bikákkal. Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos. Akivel problémás lehet a kapcsolata , házassága az a Rák és a Bak.


Ha szerelmes, mindent megtesz a kapcsolatért , és nagyon önzetlen tud lenni, ám ha. Nagyon nehezen enged fel társaságban és a párkapcsolata .

A rák férfinak a legfőbb vágya egy olyan őszinte, igaz kapcsolat , amelyben . A párkapcsolati összehasonlítás feltárhatja a kapcsolat mozgatórugóit! Ha ezt a kis hibáját elnézi partnere, olyan férfit kap társául, aki mindent elkövet, hogy. Két Rák akkor testesítheti meg az igazán harmonikus kapcsolatot , ha a viták során nem . Kerülendő partner: a bátortalan Rák és Bak férfi nem Oroszlán nő . A Vízöntővel izgalmas kapcsolat alakulhat ki, ám a Kosnak sok fejtörést. A Halak érzékeny lelkébe a Rák teljesen beleszerethet, . Viccet félretéve, mi, Kos nők rendkívül szenvedélyesek és energikusak. Rák -Skorpió - Passzolnak, de a Skorpió lesz a domináns.


A Rák a kapcsolatot főként érzékenységével és képzeletgazdaságával. A víz jegyű rák hava közeleg, ennek kapcsán lássuk, kivel illesz össze, ha Te. Kiváló kapcsolat , nem fognak csalódni, bár ritkán szerelem az elsõ látásra.


Hosszú idõ kell, míg felismerik egymás értékeit és azt, hogy jó . Rák nő védelmező típus, aki bármit. Igazából egy nő számára ideális egy Kos férfi testalkata és egy Rák férfi természete lenne. Nem híve a futó kalandoknak, tartós kapcsolatok kialakítására . Egy Szűz nő akár vég nélkül is képes beszélni. Néha odáig fajulhat, hogy az .

Skorpió férfi: kezdetben nagyon szenvedélyes lehet a kapcsolat , de . Ez a kombináció általában nehéz kapcsolatot hoz. Szeret hódítani és elcsábítani, érzéki, de kevés nő ragadja meg fantáziáját. Nehezen zár le egy kapcsolatot , a válás számára olyan, mint amikor a saját kezével. A Rák - férfi ugyanakkor viselkedésében hűvös, tartózkodó, legalábbis az . Ugyanakkor éppen az erős Nap-jellegű nő igényli a lelki gyöngédséget a férfitól ! Az Ikrek nő a szabad szerelem híve, féltékeny férjek kerüljék.


A kos férfiak külső megjelenése rendszerint vonzza a nők tekintetét. Egy bika nő remek barát, de annál rosszabb ellenség tud lenni. Amennyiben félre lép, az szinte sosem derül ki.


Párkapcsolatában a férj támasza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések