2014. június 30., hétfő

Idézetek társ

Csak olyan társ mellett élhetjük meg a szeretet, az összetartozás, a biztonság valódiságát, aki nem játssza el a bizalmunkat, aki őszinte, aki nem hazudik, szava . Két kis szavacska, és egy nagy gondolat. Azt jelenti, hinni abban, hogy van valahol valaki, aki őrzi a kulcsot a szívünkhöz és álmaink házához. Az semmi mást nem akar, csak párzani vele.


Mikor a rovar elszáll, és egy újabb lelki társ virággal párzik, beporozza azt.

Az állatok csaknem kivétel nélkül meg tudják választani környezetüket: menedéket keresnek a vihar elől, ennivalót és társat keresnek, vagy az évszakok . Soha ne vedd magától értetődőnek, hogy valaki melletted van. Ez itt az Ön idézetének a helye. Küldjön be Ön is idézetet az oldalra!


Az igazi társ nem egy a százból, hanem a százból az egy. Lelkitárs Motiváló Idézetek , Inspiráló Idézetek , Idézetek , Kedvenc Idézetek , Gondolatok,. Fedezz fel ötleteket a következővel kapcsolatban: Motiváló Idézetek. Most összegyűjtöttük társkeresőinknek a legszebb szerelmes idézeteket !

Aki nem hisz a csodákban, az ne keressen társat. Te mondta hogy mind . Osho számára a legfontosabb értékek az életben a szeretet, a meditáció és a nevetés. Szerinte emberi létünk célja, hogy elérjük a szellemi . Ennek igazán most van itt az ideje, ezért mindenképpen különleges időszak.


Társak felismerték EGYmást. A hazaérkezés érzése. Abban a világban, ahol mindenkinek csak egyetlen lelki társa lenne, valószínűleg nagyon magányosak lennénk. Reménykedjünk, hogy az a világ nem az, . Varázslatos idézetek a szerelemről – nem csak párkeresőknek. Amennyiben békében vagy önmagaddal, egyedül is maximálisan boldog lehetsz , egy szerető társ azonban teljesen más szintre emeli ezt a . Babits Mihály: Ádáz kutyám.


Amióta a gazdád én lettem, ez a hely a legjobb hely tenéked: nem érhet itt semmi baj se téged. Esküvői meghívóra is tökéletes idézetek. Ezúttal Weöres Sándor A társ című versét és fotóját választottuk. A világ legérdekesebb idézetek társ -ről szerzõi - vicces, inspiráló és motiváló idézetek választéka témára.


A ​ társ … csillagozás.

Linda Dillow: A társ … Megnézem. Mindent megtehet érte: moshat, főzhet, takaríthat - de nem azért, mert ez a dolga. Szeretetből, amit a férfi . A játék lényege, hogy töltsetek fel bármely olyan képet, ami az oldalhoz vagy könyvekhez köthető, (egy idézet vagy részlet a könyvekből, stb) és jelöljétek be . Vicces, bölcs és kedves idézetek a Szex és New Yorkból.


Az egyetlen dolog, ami biztosan közös minden egyes emberben a világon, hogy a boldogságot hajszoljuk. Vannak, akik minél több drága holmi . Mindnyájan keressük a tökéletes társat. De ha az ember elég sok kapcsolaton van túl, kezdi gyanítani, hogy nincs is tökéletes társ , csupán a tökéletlenségek .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések