2014. június 26., csütörtök

Instagram fiók megszüntetés

Ha törölted a fiókodat, ugyanazt a felhasználónevet nem fogod tudni regisztrációra használni, sem másik fiókhoz megadni, és mi nem tudjuk újraaktiválni a törölt . Sokak nem tudják hogyan lehet törölni az Instagram fiókot , így ebben a cikkben lépésenként írom le hogyan is kell. Ideiglenesen fel tudjuk . Gyakran felmerül a kérdés: hogyan tudom . A megjelenő új menüben legalul találjuk a Fiók felfüggesztése. A belépés egyszerű és gyorsan megy. De próbáltunk már távozni az oldalról?


Instagram fiók megszüntetés

Pedig adódhat olyan helyzet – például más ízlésű munkáltató, . Instagram egy nagyszerű hely a képek megosztására és felfedezésére a szeretett dolgokról. Ha Instagram - fiókot szeretne törölni, a megfelelő helyre jött. Itt megmutatunk mindent, amit tudnod kell annak eléréséhez. Annak ellenére, hogy mobil alkalmazás az Instagram , nem engedi, hogy arról a felületről töröljük le a fiókunkat , ehelyett webről kell . Keress kérdéseket hasonló témákban: insta , Instagram , fiók , törlés. Beállításik fiók hibernálása vagy törlése telefonról egyszerűbb.


Rámész a profilodra, Adatlap módosítása gomb, Adatlap szerkesztése fülön pedig a jobb alsó sarokban Fiók átmeneti megszüntetése . Hozz létre egy üzleti Instagram - fiókot , amellyel több információt közvetíthetsz az embereknek termékeidről, szolgáltatásodról vagy vállalkozásodról. Pinterest-fiókod deaktiválása után fiókod és tábláid többé nem lesznek láthatók a Pinteresten. Ha mégis meggondolod maga fiókod . Ha befejezte az Instagram zavaró új szolgáltatási feltételeit, talán érdemes törölni fiókját, és máshová költözni.


Csak készíts vissza először a fotókat! A jövőben az Instagram mindenkinek egy külön, személyes felületre gyűjti össze. Durva hiba volt az Instagramon: bármelyik fiókot fel lehetett törni. Letörölheti az alkalmazásokat, amelyeket Ön telepített az eszközre. Ha fizetős alkalmazást töröl, akkor később ismét telepítheti őket, nincs szükség újbóli . Fiók inaktiválása Mi a különbség a fiók törlése és inaktiválása között?


A Instagram politikája szerint nem lehet visszakapja a törölt Instagram - fiókot vagy a korábban használt felhasználónevet. A legnépszerűbb cikk. Soroljunk fel privát elektronikai eszközöket, amelyeket nem szívesen adunk ki még barátaink kezébe sem. A kettő legfontosabb, ami elsőre . Az Instagram folyamatosan kapja a kisebb-nagyobb újításokat, ezúttal. Messengerben megossza másokkal a fiók tulajdonosa . Itt kaphat válaszokat a szinkronizálással és Opera fiókjával kapcsolatos kérdéseire.


Instagram fiók megszüntetés

Az instagram kiváló lehetőséget nyújt ahhoz, hogy nyomon követhessük, mi történik ismerőseinkkel, barátainkkal, a kedvenc közszereplőinkkel, vagy bárkivel , . Az iCloudos e-mail- fiókban az üzenetek törlésével bármikor felszabadíthat. Ha továbbra is szeretnéd elhagyni a HM-et, kérjük, ezt végig olvasd el, hogy tud mit veszíthetsz. Nem fogsz tudni bejelentkezni a fiókodba. Kattintson a Saját fiók törlése gombra, és megkérjük, hogy adja meg jelszavát, és töltsön be egy captcha-ot. Egyéb fiókok megszüntetése.


Privát fiók követőinek törlése. Sokan zárolt fiókkal használjuk csak az Instagramot . Ennek több oka is lehet: nem szeretnénk, ha ország-világ . Szolgáltatásunk segítségével az Instagram követők növelése anélkül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések