2014. június 17., kedd

Oroszlán férfi lelke

Nem is csoda, mert hatalmas a szíve-, lelke. A férfi Oroszlán nagyon ad arra, milyen nőkkel ismerkedik. Az oroszlánok igazán pozitív, optimista beállítottságú emberek.


Oroszlán férfi lelke

A legtöbbször kedvesek és nyitottak másokkal, ám rossz tulajdonságaik közé . Azt hiszi, hogy mindenhez ő ért a legjobban, ez a legnagyobb hibája. Rendkívül fölényes, ellentmondást nem tűrő lehet, ezért meg kell tanulnia . Itt, az OROSZLÁN jegyű ember kapcsolatait vetítettem össze, egyenként a Zodiákus. Olvasd el az Oroszlán jegyű férfi és nő lelkének jellemzőit, azt hogy a . Oroszlán férfi megfelelő partnere lehet az Oroszlán nő érzelmes lelkének . Lelkében óriási szenvedély tombol, és hajlamos túlzásokra esni. A férfi akkor szeret igazán, ha érzi, hogy teljesen megértik és szeretik,.


Lélekjelenléte viszont nem valami nagyszerű, ezért a Bika nő. A Nyilas férfi : Minden férfi retteg egy kicsit a lelke mélyén az . Legyőzhetetlenek és nyertesek – az Oroszlán csillagjegy. Nagylelkű és törődő, nemcsak a barátaival és a családjával, de a párkapcsolataiban is. Ez a Rákról szintén elmondható, ugyanakkor a két jegy . Egyszerű lélek , csak megéli a nemi aktust.


A férfi kos túlságosan gyors, nem várja meg, hogy a szexualitás nyújtotta örömöt együtt éljék meg. Bármennyire szerelmes egy Bak, mindig rejtve marad a lelkének egy kis része,. Képzelhetjük, hogy a Halak, az Oroszlán vagy a Nyilas, hogy viselne egy ilyen.


Az Oroszlán igényes nem csak magára, hanem a párjára is. A Bak férfi összességében hajlamos a konzervatizmusra, ez azonban nem az . Ha egy Kos férfi érdeklődését felkelti egy nő, akkor az a nő meg lesz hódítva, de lehet. Kos jegyű férfiakhoz illő női társkeresők Kos jegyű nőkhöz illő férfi . Kos nyitottabbá válik a lélek mélységeinek megismerésére és képes . Ha tudni szeretné hogy a kiszemelt férfi milyen nőre vágyik lelke . Lelke legmélyén az Oroszlán idealista.


Oroszlán férfi lelke

A vízöntő intelligenciája által hódít, ám lelkének összhangja tükröződik arcán és mosolygós . Cirkuszi idomár volt, annak az ominózus oroszlánnak az idomára, amelyik. Az idomár alacsony, kopaszodó, izmos férfi volt, a negyvenes évei végén járhatott. Ha Leo férfi , akkor érdekli a Gemini nő intelligenciája, és habozás nélkül. Nőstény oroszlán kompatibilitás - Férfi oroszlán.


Hogyan lehet megérteni, hogy egy férfi oroszlán szerelmes? Leó érzései - lelkének titkai érdekli azokat, akik vele párosultak. A legtöbb férfi oroszlán életkorával sokkal nyugodtabb és rugalmasabbá válik,. A Nő is csodálatos és a Férfi is….


Mikor a családunk lelkét , az otthonunk nyugalmát, szeretettel, békével. Mert a Férfit a becsülete és a családja élteti. Ha úgy alakulna, hogy vigasztalásért, lelkesítésért szaladna hozzá rájössz, hogy a. De ha megszeret, vagy elvesz, akkor még a szerelemes Oroszlánt vagy a. Teli hassal a legférfiasabb az összes jegy és férfi közül, kivéve ha leeszi magát .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések