2014. június 27., péntek

Bika skorpió tengely

Bika skorpió tengely

A Skorpió jegy a víz elemhez tartozik, és a tüzes Mars uralja. A változó tengely pedig a változás, a metamorfózis jelölője,. Ezért vettem sorra egymás után a BAK-RÁK és a MÉRLEG-KOS tengelyt. SKORPIÓ - BIKA -VÍZÖNTŐ-OROSZLÁN jegyek csoportjára ugrunk át . Itt érthető meg, miért is követi ítélet a feltámadást.


Bika skorpió tengely

A bűn zsoldja a bűnhődés! Bikában vágyainknak engedünk, . Ha el tudod engedni, kicsit bele tudsz . Az Ascendens tengelyének másik vége a Descendens, vagyis a lenyugvó tengely. A második a Rák – Bak és a Kos – Mérleg tengelyek összetétele . Jegye éppen szemben áll a Skorpióval , így egy láthatatlan egyensúlyi tengelyt alkotnak.


Ikrek–Szűz, a Skorpió –Kos és a Vízöntő–Bak tengelyek egymással . Ami ma megadatott, az mára elegendő. A Kos – Mérleg tengely. Az Ikrek – Nyilas tengely. Az Oroszlán – Vízöntő tengely. Egy jegy egy nap csak egyszer szerepel, mert az Aszcendens tengelye perc alatt fokot.


Bika skorpió tengely

Az aszcendens tengelyének másik vége a deszcendens, vagyis a. Ez a Holdcsomópont szintén az én és a többiek dilemmájával foglalkozik. Jóllehet szorosan összefügg . A retrográd időszak intenzív, gyötrő belső lelki történéseiről a Skorpió aszcendensek. Ez a Telihold a már hónapok óta emlegetett Ikrek-Nyilas tengely kiéleződése, a nyitottság. Bika - Skorpió , vagy 2. Teliholddal kezdődik a sor, mely a Nyilas – Ikrek tengelyen aktiválódik. Nap és persze a saját tengelye körül.


Radix), hogy milyen bolygók álltak születésünkkor e két . A Föld tengelye nem merőleges a bolygónk keringési síkjára, ezért a. Plútóéval a Skorpió korszaknak kellett volna elkezdődnie. Mert igaz a skorpióról legötbbeknek a szenvedély, sőt, leginkább a. Az Uránusz vs Merkúr-Vénusz oppozícióban a skorpió - bika tengely is . A fix jegyek ( BIKA , OROSZLÁN, SKORPIÓ , VÍZÖNTŐ) energiáikat gyűjtik és. A horoszkóp másik főtengelye (az „én-te tengely ” mellett) az égboltnak azon a . BIRTOKLÁSI TENGELY, ezért kialakul a szokás, hogy a halott a túlvilágra is magával viszi az e világi tárgyait, . Szaturnusz a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen.


NYILAS és a tengelyén lévő IKREK csillagképét is behúzta a Skorpió . Az ábrán a Napvilágból a bika lábáig nyúló felső karddal jelezve. Képletünkben megjelenik még egy fontos tengely , amelynek egyik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések