2014. május 20., kedd

Fatih harbiye magyar fordítás

Fatih Harbiye - Fatihból Harbiyébe. Nagyon tetszik a film, már törökül láttam végig,de nagyon örülök a magyar fordításnak. A nyolcadik bölümnél (résznél) elakadtam. Nem találom magyar felírattal. Hogyan tudok török sorozatot magyar felirattal megnézni, ha a on nincs a filmhez CC-felirat?


Fatih harbiye magyar fordítás

A fordítás és feliratozás a Török SOKK facebook-csoportnak köszönhető. A sorozat középpontjában egy olyan lány áll, aki Isztambul. Habár a gépi fordítás közel sem tökéletes, reméljük, hogy segíteni fog. Török- Magyar szótár, online szótár.


Másfél évvel a magyar bemutató után idén áprilisban véget ért a sorozat,. Feliratok azoknál a videóknál állnak rendelkezésre, amelyeknek a tulajdonosa engedélyezte őket, valamint bizonyos videóknál, amelyekhez a . Nagyon imádom és kettő nyelven nézem törökül és magyarul is. Learn more about Asi (1.évad) 4. Hazugságok gyűrűjében (Son) - Török Sorozat Magyarul. With Kadir Dogulu, Neslihan Atagül, Serkan Senalp, Yunus Emre Yildirimer.


Fatih harbiye magyar fordítás

The main character is a girl who lives in the suburbs of Istanbul. Ekkor frissült utoljára: Ep. Ingyen online nézheto teljes sorozatok magyarul , szinkronosan. Ez is azt bizonyítja, hogy nagyon sok mozifilmhez készült magyar fordítás , csak. A FORDÍTOTT ÉS FELIRATOZOTT VIDEÓ AZ EREDETI FORDÍTÁS , EZÉRT AZ.


Bangtan Boys - RUN magyar fordítása. Search for - Török sorozatok és filmek magyar felirattal. Szerelem a Gilson-farmon - teljes film, magyar felirattal.


Fatih harbiye magyar fordítás

Veled minden szép (HERŞEY SENİNLE GÜZEL) török film magyar felirattal 01:: Veled minden.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések