2014. május 20., kedd

Éves horoszkóp szűz

A csillagok még nem döntöttek, hogy milyen lesz az új év , de biztos, hogy csodák fognak történni. Szűz vagy, és biztos, hogy szívesen kovácsolsz terveket. Nem éppen könnyű, mégis szerencsés, lehetőségekkel teli év elé nézel.


Változatos, váratlan helyzetekben bővelkedő események színesítik a mindennapjaidat, . Nézd meg további horoszkópjainkat is. Ez elsősorban a Merkúr planéta .

Ha év elején még nem tervezed ezek egyikét sem, akkor az élet majd megmutatja neked azt, hol kell a szerencsédet keresned. Kíváncsi vagy kikkel illenek össze a(z) szuz csillagjegyűek? Olvasd el szuz szerelmi horoszkópunkat és rögtön ajánlunk is hozzád illő társkeresőket! A Szűz csillagjegyben születettek eleme a Föld. Ez mindkét csillagjegynél az élet . Hétvégi szerelmi horoszkóp : Érzelmi fronton igen zűrös hétvége áll előttünk.


A Kos lendületessége, bátorsága alighanem izgalomba fogja hozni a Szüzet , és alaposan megmozgatja majd a zárkózottabb, szerényebb jegy fantáziáját. Egy általánosságban jó és nyugodt, spiritualitásban gazdag évnek nézel . Az éves horoszkóp szerint tavasszal lehetőséged lesz sokkal jobb állást találni,.

Februárban, a megfontolt döntéseidnek köszönhetően sikereket . A páratlan Kosok ne adják fel a keresést, vágyott partnerük is utánuk kutat. A párban élő Bikákat a tenyerén fogja hordozni partnerük, az . Szűz hete van, amikor a Merkúr hatása dominál. Lehet ez komoly szellemi teljesítmény vagy fergeteges szerelmi kapcsolat. Ha eddig azt hitte hogy a te szerelmi életed bonyolult, akkor íme öt ember, aki objektummal . Szintén jó év lesz egy esetleges terhesség tervezésére.


Szerencse színük a kék, legjobban az Oroszlán, a Szűz , és a Mérleg jegyűekhez passzolnak, valamint William. Szűz jegy számára a kockáztatás éve. A szingli Szűz is változatos évre számíthat. Munka: egy új kezdet érkezett el a jegy szülöttei számára. Szeptemberben nyugodtan elengedheted a félelmeidet, . Az év első felében a karrieredben lesznek problémák, de a végén megoldódnak ezek a dolgok minden nehézségen . Hónapról-hónapra találkozhattok Frabato szerelmi horoszkópjával.


A Szűz tipikusan Föld jegy, ezért Ő maga az ésszerűség. Ikrek: A horoszkóp előrejelzése szerint a következő esztendőkben rengeteg. Kosok jó úton járnak a siker felé, az Oroszlánoknak lendületre van szükségük a továbbhaladáshoz.


Napi horoszkóp november 17. Egyéjszakás szerelmi kalandba is belemehet, illetve olyasvalakivel hozhatja össze a sors, aki felkorbácsolja a szerelmi szenvedélyt, és aki .

Csekkold le nálunk a horoszkópodat november . Szűz : augusztus - szeptember ,,az Új évtől mindent megkapsz a sikerhez, a különleges eredményekhez. Alkoss valami igazán nagyot és . A Szűz ma ragadja meg az együttműködés lehetőségét, a Halak pedig mozduljon ki végre. Az otthonodat ne használd szerelmi légyottjaidnak lebonyolítására! Sok Szűznek viszont megvan titokban a maga kis kalandja, ha a. Ma nem viseled jól a kötöttségeket - Egymondatos horoszkóp - november 3.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések