2014. május 28., szerda

Mennyi ideig tart teherbe esni

Humoros, érdekes viccek gyűjteménye napi frissítéssel. Rózsaszín ködben látja a világot – szokták néha mondani azokra az emberekre, akik mindig optimisták, mindenkiről csak a jót . EZ A TOPIC AZÉRT JÖTT LÉTRE, MERT A MÁSIK VICC TOPICBAN ELSZAPORODTAK A MORBID VICCEK , ÉS EZ TÖBBEKNEK SZEMET . Tegnap találtam egy gyönörű nőt a töltés oldalában és órákon át szeretkeztünk. Sajnos feje az nem volt. A weboldalon 1db fekete humorral .

Erre kerestél morbid viccek . Ha szereted az olyan vicceket, melyek tabu témát, halált vagy éppen fogyatékosságot érintenek, akkor nagy eséllyel intelligensebb vagy a . Erdei WC Az állatok erdei WC-jének kitörték az ablakát. UCexzqBar1Es_ZhPNNoDjuvw. Nagypapa mesél húsz év körüli unokájának. Amikor én ilyen idős voltam, mint te, a barátaimmal Párizsban voltunk és nagyon jól szórakoztunk.


A cirkuszigazgató egy kocsmában érdekes jelenségre lesz figyelmes: valaki a hatalmas éljenző tömeg közepén, egy kacsát táncoltat! A pasi egy felfordított .

AIDS Kisgyerek morbid viccek. A cigányasszony elmegy az orvoshoz. Morbid viccek nagy mennyiségben! Ejtőernyős újonc odamegy a . Milyen vicceket mondanak a halottak. A horrornagymester Wes Craven a forgatáson is bedobta magát, hogy a szereplők . Most is a sorukra várnak, már jó hosszan, ezért megkérdezik az ügyfélszolgálatost, hogy miért kell aznap . Két kannibál talál az úton egy koporsót.


Rászól az egyik a másikra : - A fene egye meg. Már harmadik napja, hogy konzervet eszünk. A férj vezet, a felesége melette ül. Az asszony elkedi a mondóláját. Nem birom tovább, ezt kell tennem, mert . A legjobb morbid viccek és jó poénok egy helyen - Webszáj - A legviccesebb website!


Mi van az intenzív osztály ajtajára írva? Kérjük, a sípszó előtt hagyjon üzenetet! A radiológus magához hívatja a beteget: – Van egy jó és egy . Válogatott morbid viccek , szerkesztőink és látogatóink által küldött morbid vicc gyűjtemény.

Még szerencse, mert ha lenne, felkötném magam. Sétáltatja a cigány a kutyáját a parkban, odaszól neki a skinhead: - Hé te, miért sétáltatod azt a dögöt? Mert kell neki a mozgás - mondja a cigány. Elvont és fárasztó viccek gyűjteménye.


Akkor kellene rá valami magyarázat. Vicc kategóriák: Politikai viccek . D Szőke nő a férjnek: - Drágám, milyenek az új képeim? Pistike méltatlankodva az anyukájának. Azt mondta hogy a kistestvérem egy . Móriczka apja megkéri a gyerekét hogy menjen cigiért.


Egy idős házaspár istentiszteleten vesz részt. Juliska fején van az alma. Az imént egy csendeset szellentettem, mit gondolsz, mit .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések