2014. május 23., péntek

Időjárás figyelmeztetés

Egy térségre kiadott figyelmeztető előrejelzés, riasztás azt jelenti, hogy az időjárási feltételek kedvezőek az adott veszélyes időjárási esemény kialakulásához a . Szöveges figyelmeztető előrejelzés. Ma a késő esti óráktól az északkeleti, keleti . Időjárás , riasztás, aktuális hőmérséklet. A figyelmeztetés színkóddal jelzi annak fokozatát.

Olyan nemzetközileg egységes színekkel, amik érzékeltetik az előrejelzett időjárási esemény veszélyességét. Már többfelé kiderült az ég az elmúlt órákban, hiszen a hidegfront északkelet felé . Kellemetlen meglepetéssel készül holnapra az . Friss időjárás -előrejelzés vasárnapra - Figyelmeztetést adtak ki az ország egy részére. Bővebb információ az OMSZ . Elszórtan várhatóak zivatarok, ezeket néhol viharos szél és lokálisan jelentős mennyiségű csapadék, illetve jégeső kísérheti.


Délkeleten pedig marad a hőség. Rég volt ilyen fordulat az időjárásban, az egész országra figyelmeztetést adtak ki.

Jelenlegi időjárás Horvátországban, tengerfelszíni hőmérséklet és időjárás- előrejelzés. A rendkívüli időjárás az ország délkeleti megyéit sújtja. Kiadták a figyelmeztetést – Zivatarokkal és jégesővel indul a hét.


Az OMSZ előrejelzése szerint a hétvégén meleg lesz Szombaton és vasárnap is a fátyolfelhőzet mellett gomolyfelhők is képződnek, . Zala megyében a felhőszakadás-veszély miatt elsőfokú figyelmeztetés van érvényben. Az OMSZ figyelmeztetése szerint Békés és Csongrád megyére . Több megyére másodfokú riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat péntekre. Somogyban, Zalában, Vasban és Baranyában nagyon rövid idő . Hétfőre több megyére a hőség miatt adott ki elsőfokú figyelmeztetést az . A reggeli fagyok után nagyot fordul az időjárás. Szerdán a Tiszántúlon is fokozatosan megszűnik a csapadék, napközben az ország nagyobb . Itt a figyelmeztetés : felhőszakadás és perzselő meleg jöhet.


Zökkenővel, de nagyot változik az időjárás. Első-, másod- és harmadfokú figyelmeztetést is kiadtak péntekre az. Narancssárga figyelmeztetés - Eső van érvényben eddig: 17:CET.


Zivatar miatt van érvényben másodfokú figyelmeztetés az ország több pontján, köztük Békés megyében is. Ma délig jellemzően a középső .

Vasárnap délutántól további heves zivatarokra, felhőszakadásra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat, amely ismét több járásra adott ki első- . Elfújja a szél a kánikulát Győr-Moson-Sopronban - Figyelmeztetés. Várható időjárás az ország területén szerda estig. Szélre, csúszós utakra, ködre, hegyvidéki viharos szélre és hófúvásra is figyelmeztetnek a meteorológusok. Hőség: Hajdú-Bihar megyére is figyelmeztetést adtak ki. Budapest - A hőség miatt az ország.


Cimkék: időjárás , Figyelmeztetés , hőség . Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzése szerint ma késő este elsősorban az ország északkeleti felében alakulhat ki . A tartós hőség miatt csütörtökre már csaknem az egész országra másodfokú figyelmeztetés adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Kutatásunk rávilágít, hogy sürgősen terveket kell kidolgozni arra, hogy városaink miként birkózzanak meg ezekkel a jövőbeni időjárási . A rendőrség figyelmeztetést adott ki a következő napok időjárása miatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések