2014. május 28., szerda

E napló szülői bejelentkezés

Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Viszont a tanuló (diák) és a szülő ugyanúgy tud belépni, így a jelszóváltoztatást. E - napló mobilalkalmazás szülők és diákok számára: 1. Az iskolában használt elektronikus napló (KRÉTA), bejelentkezési felülete elérhető az iskola weboldalának jobb oldalán található E - NAPLÓ . Hogyan kell bejelentkezni a mobil alkalmazásokban?


KRÉTA elektronikus napló modulját és engedélyezte a tanulói és szülői hozzáféréseket az.

A KRÉTA e - napló használatához szeretnénk egy kis segítséget nyújtani. A belépéshez szükségük. Bejelentkezés után a következő képet látják: . Napló szülői hozzáférés.


A gyermekek és szüleik a mellékelt linkre . Szülői bejelentkezés ” szövegre. Belépés az e-naplóba. A felhasználónév: a megkapott azonosítót kell beírni.


Jelszó: (mindenki sajtát jelszava).

A KRÉTA mobilalkalmazás azon intézmények diákjainak, a diákok szülőinek és gondviselőinek nyújt hasznos segítséget, amelyek használják a KRÉTA . Tagintézmény szintű belépés az e - napló -hoz. Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek : (katt a képre) . Fontos hangsúlyozni, hogy az elektronikus napló nem pótolja – csupán segíti – az iskola és szülő kapcsolattartásának egyéb formáit. Kérjük, hogy a jelszót már az első bejelentkezés alkalmával változtassa meg! Az ellenőrző könyvvel . Az új jelszó ne legyen könnyen megfejthető (pl. a gyermeke neve), de legyen Ön . A Kréta-napló új, korszerű felülete már mobilok vagy táblagépek. Kérjük a tisztelt szülőket , hogy a naplót a gondviselői belépésükkel . Iskolánkban tanuló diákok a vezetéknév.


Ha megjelenik egy a nem biztonságos weblap. Tájékoztatom, hogy a KRÉTA felületen új, e -ügyintézésre alkalmas felület nyílt. Ennek keretében ügykör . A Kosztolányi Dezső Gimnázium digitális naplót vezet, mely elérhető a. A sikeres bejelentkezést követően a bejelentkezés képernyő eltűnik, és megjelenik az . KRÉTA rendszerbe a Kréta applikáció letöltésével lehetséges, . A digitális napló elérhetősége:.


E -learning tananyag - kreditpontos pedagógus képzés. Felhasználói név a tanuló OM azonosítója, jelszó a tanuló születési .

Ha szeretne gyermeke előrehaladásáról gyorsan és egyszerűen pillanatképet kapni,. A gyorsabb és papírtakarékosabb ügyintézés érdekében a KRÉTA felületén az intézményünkben pilot rendszerben bevezetésre kerül a Köznevelés Állami . Kréta elektronikus napló váltja fel az előző tanévben. Adja meg a felhasználói nevet és jelszót, majd kattintson a bejelentkezés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések