2014. február 21., péntek

Rendeletek 2018

IM rendelet módosításáról. AM rendelet módosításáról. EMMI rendelete az új pszichoaktív anyaggá minősített . VI KÖLTSÉGVETÉSI ZÁRSZÁMDÁSÁRÓL ÉS A KÖLTSÉGVETÉSI MARADVÁNY JÓVÁHAGYÁSÁRÓL. Az önkormányzati lakások és .

MNB rendelet a pénztárak és a foglalkoztatói nyugdíjszolgáltató intézmény által. Győrújfalui Közös Önkormányzati Hivatalban foglalkoztatott . A közölt rendeletek tájékoztató jellegüek, a rendeletek hatályos szövege az Önkormányzaton, . VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK HATÁLYOS RENDELETEI . A nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz összegyűjtésére, elszállítására és elhelyezésére irányuló . Balatonhenye Község Önkormányzata . Budapest Főváros XXIII.

Soroksár Önkormányzata Képviselő-testületének. Erzsébetváros Építési Szabályzatáról. A Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. Nemessándorháza Község Önkormányzat . Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlése a helyi költségvetési rendelet végrehajtására az . A rendelet hatálya kiterjed Esztergom Város Önkormányzat . Szigetmonostor Község Helyi Építési Szabályzat megállapításáról . A helyi rendeletek egységes szerkezetben megtekinthetők az njt.


Településkép védelméről szóló rendelet. Szervezeti és Működési Szabályozásról szóló rendelet. Majosháza Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Magyarország . Keresés: Péntek , Albert, Lipót napja van.


Jogosított szervezetek jelentkezése. A Szellemi Tulajdon Világszervezetének (WIPO) hatáskörébe tartozó szerzői jogi . A köznevelési intézményeknél alkalmazandó élelmezési nyersanyagnormákról, intézményi térítési .

ITM rendelet (továbbiakban: Rendelet ) az . Duna-part területére vonatkozó kerületi építési szabályzatról. Szociális tüzelőjuttatásról rendelet módosítása. Nagykőrös Város Önkormányzat Képviselő-testületének a nagykőrösi újszülöttek város polgárává . PM rendelet az egyes önkormányzati adózási, illetékezési tárgyú miniszteri rendeletek módosításáról.


Az Építőipari Ágazati Párbeszéd Bizottság ajánlása alapján az építőipari rezsióradíj az építőipari . Rendelet ) döntött arról, hogy az Önkormányzat a város közigazgatási területén közterületi . Kazincbarcika Város Önkormányzata . Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének. A magyar közbeszerzési rendszer működését a Közbeszerzési törvény és annak végrehajtási rendeletei határozzák meg. A jogszabályok által előírt feladatok . Az ülés középpontjában a szociális . Közlemény - Képviselő-testület alakuló . SZÉP Kártyára vonatkozó része.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések