2014. február 18., kedd

E napló belépés

Az építőipari kivitelezési tevékenységről. Belépés az ÜgyfélKapun keresztül. Válassza ki a legördülő listából a megfelelő e - építési napló alkalmazást!


E napló belépés

A belépés feltétele Ügyfélkapus regisztráció. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. KRÉTA elektronikus napló használata. Az elektronikus napló (EKRÉTA) szülők által használt felületéhez a. Az intezmenykodnev minden intézmény . Nyisson egy webböngészőt, majd írja be az alábbi címet: vacimszg. A jelszó az első belépés után megváltoztatható!


Kérjük, hogy a jelszót az első belépés alkalmával változtassák meg! A diákigazolványon találhatóak a belépéshez szükséges adatok. Az azonosítószám (oktatási azonosító) és a születési dátum. Ennek egyik kiegészítő eleme az elektronikus . Vendéglátóipari és idegenforgalmi szakképzés, felnőttoktatás, okj képzések. E - napló elérhetősége.


Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Iskolánk elektronikus osztálynapló szolgáltatása az alábbi linkre vagy a képre kattintva érhető el! Az e-ügyintézésbe történő belépés ide kattintva érhető el!


Ellenőrző tudásbázis felhasználói kézikönyvek. Adja meg a felhasználói nevet és jelszót, majd kattintson a bejelentkezés . Tagintézmény szintű belépés az e - napló -hoz. Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek: (katt a képre) . A felhasználónév: a megkapott azonosítót kell beírni.


E napló belépés

Jelszó: (mindenki sajtát jelszava). Az iskolában használt elektronikus napló (KRÉTA), bejelentkezési felülete. Amennyiben a bejelentkezés sikertelen, úgy kérem itt jelentse be. Az idei tanévben új e - napló kerül bevezetésére iskolánkban.


Iskolák számára fejlesztett digitális osztálynapló. Interneten elérhető adatbázis, mely teljes mértékben helyettesíti a papír alapú naplót. Használata megkönnyíti . Az új elektronikus napló az alábbi címen érhető el: szechenyipiros.


A Kréta-napló új, korszerű felülete már mobilok vagy táblagépek kijelzőjén is kifogástalanul használható. A rendszerbe a belépés az alábbiak szerint történik: Az weblap . BELÉPÉS TÁJÉKOZTATÓ szülőknek az e - napló használatáról. Alapítványunk neve és adószáma: Batsányi János . Tanulói belépés , Szülői belépés. Böngészőprogramok A program bármilyen böngészőprogrammal használható, de előfordulhat, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések