2014. február 14., péntek

Alakformáló fürdőruha

A melltartó olyan, mint egy varázsgyűrű - képes a kebleket felemelni,. A balconette melltartót nagyon könnyen felismeri - pántjai a kosarak mellett vannak . Hasonlítsa össze az árakat! A háromszög fazonok stabil tartást biztosítanak, a balconette típusok pedig remekül formáznak. Nagy szolgálatot tesz egy pánt nélküli melltartó . Frissíteni szeretnéd ruhatárad vagy inspirációra van szükséged? Balconette melltartók rendelése ingyenes szállítással az ABOUT YOU oldalán.


Alakformáló fürdőruha

Meríts ötletet termékeink közül, válogass . E,F,G,H,I melltartó kosár sem . Csak az alakja, szabása más, a kosarak teteje majdnem egyenes (nem pillangó alakú mint a többi félkosaras vagy plunge melltartó ), keveset . Ez a balconette melltartó merevítővel készült és előformázott kosarakkal rendelkezik. Találd meg az Igazit a Triumph segítséga. Kiváló minőségű, nagyméretű fehérneműk és nagykosaras melltartók és fürdőruhák webáruháza. Mi az és mi a jellemzői az űrlapnak?


Freya Idol szivacsbetétes balconette (Bardot) melltartó , a bézs és a fekete szín gyönyörű kontrasztjával! A termék minimális megrendelési mennyisége 1. Multifunkciós hatásának köszönhetően különböző stílusú ruháid alatt is . Most - kedvezménnyel. Csipke balconette merevítő nélküli szivacsos melltartó ,fekete kedvező áron az eMAG-nál! Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Ciao bella black bélés nélküli melltartó fekete 70B.


Egyedülálló csipkés Ciao Bella melltartó , lekapcsolható vállpántokkal. Hasszán sietve lehámozta magáról a szmokingot, Lidkán maradt a fátyol, a balconette melltartó , a harisnyatartó és a Swarovski kristályokkal kirakott tűsarkú cipő . Egy divatos balconette melltartó amit keresel? A GLAMI-n könnyen kiegészítheted a ruhatáradat ezekkel a termékekkel.


A fűzős hatású rátétekkel díszített kosarak és a stílusos rózsaszín árnyalat . Spacer légáteresztős melltartó , fehér, 85D. Like a classic love song, this gorgeous lipstick balconette bra, with its large scale. Melltartó FehérneműRózsák.


Alakformáló fürdőruha

Csak eredeti termékek, napos szállítás. Ha igazán szép fehérneműre vágysz, most megtalálod! Válassz balconette melltartóink közül - szépen kiemeli és alátámasztja a melleket, akár vállpánt nélkül is.


Pánt nélküli balconette melltartó. Fekete rózsamintás balconette melltartó. Ahány nő, annyiféle mellforma :) szerencsések vagyunk, mert ma már mindenki megtalálhatja magának a számára tökéletes típusú melltartókat .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések