2014. február 24., hétfő

Megyei katasztrófavédelmi igazgatóság

A fűtési szezon veszélyei. A hivatásos katasztrófavédelmi szervezet szakemberei a fűtési szezon. Jelenleg nincs folyamatban esemény a megye területén!


Korábbi események a megye területén. További katasztrófatípusok .

Az Igazgatóság ügyfélfogadási rendje és elérhetősége: Ügyfélfogadás az ügyintézővel telefonon egyeztetett időpontban történik. Telefonos elérhetőség: . Az emberiséget történelme során folyamatosan fenyegették a különböző katasztrófák, veszélyhelyzetek és az olyan erőszakos cselekmények is, mint az . A megyei katasztrófavédelmi . A legtöbb megyei katasztrófavédelmi igazgatóság távfelügyeleti szolgáltatást is vállal, ami jelentős bevételi forrást jelent nekik. Két autó karambolozott Szekszárdon.


Keresztbe fordult egy nyerges vontató Lenti térségében. Mustgáz – minden évben áldozatává válik valaki!

Október 15-ével megkezdődik a hivatalos fűtési szezon. Az FKI hatásköre Budapest közigazgatási határáig terjed ki, minden más település Pest megye . Katasztrófavédelmi Igazgatóság , mint . A téli időjárás következtében a . A tűzoltás ideje alatt a fővárosi katasztrófavédelmi mobil labor. HEVES MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG. GYÖNGYÖSI KATASZTRÓFAVÉDELMI KIRENDELTSÉG.


Szülőkategória: cikkek: Kategória: . Szövegdoboz: Bemutatkozunk. Megye veszélyeztetettsége. Több műszaki mentéshez és.


A portál célja a tűzvédelmi tervezők, karbantartók, üzemeltetők, a tűzoltók és a civil lakosság közötti kapcsolat megteremtése. Az elmúlt héten a megye tűzoltóit alkalommal riasztották, amiből műszaki mentés volt. Jelezte, hogy a katasztrófavédelem két mobil laborral folyamatosan.


Parkoló autónak ütközött egy másik gépkocsi hétfőn este Szegeden, a Kecskeméti utcában – közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A teherautó árokba borult .

Az ingatlan füsttel telítődött, a tűzoltók megkezdték az átszellőztetését. Jelezte: a katasztrófavédelem két mobil laborral folyamatosan méréseket. A katasztrófavédelem akkor arról tájékoztatott emberre nem veszélyes a helyzet.


A résztvevők megismerkedtek többek között a . Leskovics Zoltán tűzoltó alezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg- megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tűzoltósági főfelügyelője felolvasta . Az elvégzett műszeres mérésekből . A munkát a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. A helyszínre kiszálltak a katasztrófavédelmi felügyelőség és a közegészségügyi igazgatóság munkatársai, és nekiláttak az épület . Szegváron, az Állomás utca és a Híd utca kereszteződésénél – közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések