2019. október 24., csütörtök

Törött iphone eladó

Törött iphone eladó

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A touch ID nem működik rajta, de minden más igen. Veszek Törött Iphonokat – hete. FONTOS OLVASD EL MIELŐTT HIRDETSZ!


HU weboldal hivatalos . Nézz körül az ALMAPRÓ-n és találd meg a legjobb használt Apple termékeket! Minden tartozéka megvan. Magyarország piacvezető garancián túli Apple szervize.


Legtöbb hiba órán belüli javítása. Biztos kézzel állunk neki a javításnak, széles skálán mozgó szaktudásunkkal, precíziós műgonddal látunk neki, minden munkának kerüljön elénk törött kijelző, . A készülék sérült, törött. Na de hogyan kaphatjuk a legtöbb pénzt az eladósorba került. Amennyiben törött a kijelző, meg se próbáljuk eladni, mert a. Működésében kifiogástalan, de a kijelző törött. Szervizfutárunk segítségével az egész országban elérhetőek vagyunk.


Törött iphone eladó

Az alaplapi javítások tartalmazzák az IC cseréket, csatlakozó javításokat és sok egyéb mást is. Az ingyenes készülék bevizsgálás alkalmával kapsz tőlünk egy . Válaszd ki a készüléked típusát! A kijelző törött , de . Rendezés, Olcsók elől, Újak.


Eladó , Lenovo táblagép. Válogasson fantasztikus árú Outlet ajánlatainkból! Ingyen házhozszállítás 15. Ft felett (kivéve háztartási nagygépek), kényelmes és biztonságos online . Hirdetik a kocsit, törésmentes szuper.


Beírod a keresőbe és kiírja, hogy van kártörténete. Szóval kamuztak, mehetsz tovább, ingyen volt. Ha van eladó írj privátott.


Samsung Galaxy Tab tablet törött LCD kijelző csere, üveg csere.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések