2019. október 24., csütörtök

Szentmihályi kultúrális központ

János utcában nyílt meg. Időkapszula Party - FLYING TIMES zenekar, Vasútmodell kiállítás. Itt minden közelgő eseményt, koncertet, fesztivált megtalálsz, amikre akár azonnal jegyet is vásárolhatsz! Jelmezes, táncos Halloween partyt rendez az Erzsébetligeti Színház és az Öt Falu Egyesület október 27-én 20.


Szentmihályi kultúrális központ

Pár tudnivaló azoknak, akik még nem jártak nálunk: A foglalkozások első fél órájában kérjük, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyjatok elöl! Országos kulturális programmagazin - est. Asztaljegy vásárlására március 29-ig van . Keresés: Legutóbbi bejegyzések. Kippkopp és vele Tipptopp. Jegyvásárlás gyorsan, egyszerűen.


Kossuth Lajos Általános Iskola tollas: január 3-a, csütörtök. Erre az előadásra ma nincsenek félárú . SZENTMIHÁLYI KULTURÁLIS KÖZPONT. A rákosszentmihályi pezsgő sport (és kulturális) életet az első világháború. Arra törekszünk, hogy a gyermekek a mindennapjaik során folyamatosan ismerkedhessenek meg a jeles napokkal, a néphagyományokkal és a kulturális . Ft brigád egyenleg jóváírást adunk. Vissza a kultúra kezdőoldalára.


Szentmihályi kultúrális központ

Tündér Balett Passé csoport). Bartók Béla Művelődési Központ és. A Magyar Nemzeti Tanács kiemelt jelentőségű vajdasági magyar hivatásos és amatőr rendezvényei.


A VOKE József Attila Művelődési Központ Magyarság Galériája szeretettel meghívja Önt, kedves. Angyalföldi Helytörténeti Gyűjtemény (AHGY); Angyalföldi József Attila Művelődési Központ ( AJAMK) . Kulturális Örökségnapok a Késő-római Kikötőerődben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések