2019. október 31., csütörtök

Széll kálmán tér albérlet

Széll kálmán tér albérlet

Kiadó téglalakás, albérlet , II. Budai Vár aljában, Mária téren kiadó egy nm-es, gyönyörűen felújított lakás. Az előszobából fürdőszoba, illetve külön mellékhelyiség nyílik. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid . Budapest) területén az Ingatlannet kínálatában.


Széll kálmán tér albérlet

Széll Kálmán téren kiadó ingatlanok, albérletek , kiadó szobák, lakások, házak, átlagár alatti ingatlanok. Használja szűrőnket és szűkítse . Teljesen felszerelt,bútorozott, Gázfűtéses, nagyon jó állapotú,alacsony rezsiköltség! Közlekedés kiváló,busz . Bútorozott, gépesített. Francia ágy nincs, de van egy kinyitható kanapé. Mosógép , hűtő, mikró is van.


CíFillér utca XII. Ha szeretnél egy olyan déli fekvésű lakás bérelni a BUDA SZÍVÉBEN… - ahol nagy a tér (nm), - ahol van egy ÓRIÁSI nappali, étkező, konyha és egy . A lakásban minden adott a . Lakótársat keresünk Belvárosi albérletbe ! Vérhalom tér szomszédságában, az Áfonya utcában, újszerű társasház III. Tudjon meg mindent a albérlet témában: friss hírek, elemzések. SZÉLL KÁLMÁN TÉRTŐL és MAMMUT BEVÁSÁRLÓ . Közel a Mamut bevásárló központ, a Millenáris, és különféle üzletek.


Széll kálmán tér albérlet

A Millenáris Park m-en belül elérhető. A 2-es metró és a 4- es, 6-os villamos megállója is a közelben van. Az első havi bérleti díjjal és két . Albérlet hirdetések ingatlan kategóriában az ApróNeked online apróhirdetési portálon. Felnőtt nő lakótársat . Csaló albérlet -közvetítők - Álomlakás helyett rémálom.


Egyebek közt a Szent Gellért, a Széll Kálmán és a Móricz Zsigmond térnél, illetve több. Gellért téren , a Széll Kálmán , a Móricz Zsigmond térnél vagy az első kerületi . A miniszterelnöli rezidenciától 3méterre. Itt a beépítés után is zöld park mara szép nagy kert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések