2019. október 3., csütörtök

Pisztráng ár metro

Pisztráng ár metro

Megközelítés: Autóval a – es úton km. A tavon horgászni csak érvényes állami. Bugaszeg, horgásztó , ponty, kikapcsolódás, pecázás, csuka, horgászverseny, harcsa , amúr.


Célunk egy minden igényt kielégítő horgászcentrum kialakítása . Megérkeztek várva várt afrikai harcsák a mai napon a Szórakozta- tó tavunkba! A Győrújbaráti horgásztó megújul! Tájékoztatjuk az érdeklődőket. A Baráti horgásztóban fogható: ponty, amur, keszeg, süllő, csuka, harcsa , tok.


Ismételten afrikai harcsa került telepítésre mindkét horgásztavunkba. Nagy- tó : Pellet,csonti, búza, giliszta, sajt, konzerv kuki. VIP- tó :sajt, csonti, gilisztacsokor illetve a pelletek. Harcsás : A szürkéket kanadai gilisztával fogják.


Kiderült, hogy új tórekordot ért el, a 2centis szürke harcsa . Nálunk nem ritkák a kg-n felüli pontyok, a 2 vagy akár kg feletti harcsák ( de rendelkezünk 1kg. örüli harcsákkal is). Nagyon sok rekordlistás süllőnk, . Koitavak horgásztó Nyékládházán - ha szeretnél egy jót horgászni,. A mai nap a kis tóba telepítésre kerültek az afrikai harcsák amik 5-3kg terjedő súlyúak. A horgász hozzátette, hogy harcsapörköltet és rántott halat készít a zsákmányból.


Továbbá képek és egyéb letölthető tartalmak. Gyöngyösi tó , Deli- tó , Gyöngyös-Nagyrédei víztároló. Felsőfarkasdi horgásztó útvonalleírás: A horgásztó Úri és Gomba között található. Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa , keszeg, kárász, balin, busa. Pénteken ismét afrikai harcsa telepítés!


Pisztráng ár metro

Kiváló vízminőség, éjszakai horgászat, bojlis horgászat, Rekord tó kizárólag kg. A kg feletti ponty, amur, kg feletti harcsa , kg feletti süllő, csuka stb. A képen szereplő horgásznak a saját facebook oldalára fel kell tölteni a képet napon belül. A bélapátfalvai tó Magyarország egyik legmagasabban, 3méterrel a. De híresek az itteni, gigászi méretű harcsák is, amelyek némelyike akár a száz kilót is elérheti. Előfordulhat, hogy a tó megcsapolására több ízben is szükség lesz, a vízszint azonban.


A rabló halas tó , ahol lehetőség van akár kapitális méretű csukák fogására is. Halfauna: Ponty, amur, compó, busa, keszegfélék, kárász, süllő, csuka, harcsa és balin. További légi videókért és fotókért kövesd a facebook oldalamat: facebook. Afrika harcsa telepítés.


TÓGAZDA-HÁRSASBERKI HARCSAFOGÓ KUPA CSAPATVERSENYRE. A tó hátsó sekélyebb felén volt a több fogás, illetve akasztás, míg a mélyebb részeken . Horgásztó szállásal közvetlenül a vízparton. Látogassatok el hozzánk a facebook -on is!


A 27kg-os harcsa képeit itt láthatjátok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések