A legszínvonalasabb módja a felszolgálásnak. Lényege, hogy a tálalást a vendég asztalánál a pincér végzi. Tűzálló porcelánból készült, lefedhető tál. Olyan szakember, akinek köszönhetően jobban érezzük magunkat, mintha másvalaki szolgálna ki. Udvary Mátyás ebben a szakmában . A pincér fogadja az üzletbe beérkező vendégeket és szolgálja fel a kiválasztott ételeket, italokat.
Pincér szakmai ismeretek. MUNKAVÉDELEM, SZAKMAI KÖVETELMÉNYEK, HACCP. Vendéglátási alapismeretek , 2. Munkavédelem, tűzvédelem. A váltásokat ez után a pincér pótolni fogja.
A színvonalas vendéglátáshoz hozzátartozik a pincérek , felszolgálók a magas szintű szakmai képzettsége is. Az egyre bővülő szakmai ismereteket, . KOMMUNIKÁCIÓS ALAPISMERETEK A VENDÉGLÁTÁSBAN. Az éttermi és kávéházi kultúra a városi polgári élettel fejlődött ki.
Ezt a korabeli eleganciát hangsúlyozza a pincérek által viselt fekete szmoking, vagy ilyen . Ergonómiai alapismeretek …. Célunk a leendő pincérek felkészítése az új követelmények elsajátítására. Más feladatokat lát el . Szakmai alapismeretek kezdőknek Első lecke: Mi micsoda az étteremben? Kidolgozott szóbeli tételek a pincér szakképesítés számára.
Gazdasági és vendéglátó alapismeretek. PINCÉR MESTERVIZSGA KÖVETELMÉNYEI. A pincér mestervizsgára jelentkezéshez szükséges szakmai gyakorlat.
Számítástechnikai alapismeretek. A pincér a különböző vendéglátó tevékenységet folytató gazdálkodó szervezetek. Alapismeretek , pincér , téma, állat, karikatúra, pingvin - töltsd le ezeket a jogdíjmentes Vektor képeket másodpercek alatt. Java alapismeretek 13: Örökség. Felszolgáló szakmai ismeretek.
Adózási alapismeretek , Adózási alapismeretek. Előkészítési és ételkészítési alapismeretek , Eééa. Megjelent a négy vendéglátós alapszakma – szakács, cukrász, pincér , vendéglős – számára Galambosné Goldfinger Erzsébet Élelmiszer- alapismeretek . A tantárgy egyes témakörei az Élelmiszerbiztonsági alapismeretek ,. Személyi felkészülés (higiéniai szabályok betartása, átöltözés, pincér felszerelés).
Német nyelv felszolgálóknak. Már több éve ez a legnépszerűbb kombináció hallgatóink körében, hiszen szakmád is lesz egy csapásra, most 90. Szakács osztályok (elmélet) előkészítési és ételkészítési alapismeretek (1KB). Endre (vendéglátói etikett, protokoll) és Hatos Ágota (angol szaknyelvi alapismeretek ).
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.