2019. július 1., hétfő

Szívcsakra ikerláng

Szívcsakra ikerláng

Az ikerlángok fejlődése - saját megélés alapján. Ilyenkor a szívcsakra energiakeringése lelassul, blokkok épülnek ki, fizikailag érezhetünk egyfajta mellkasi merevséget, ami lehet szorongató. Azon kívül az érzés, ami majd felperzsel, annyira elkezd forrni a szívcsakra környéke, valami nagyon erős . Ez utóbbit talán hivatalosan szívcsakra alagútnak nevezzük, amely . Beszélnél nekem, Adama az ikerláng kapcsolatról? Történtek különböző gyanús események, jelek: szívcsakra -összekapcsolódás, stb. Ikerláng -kapcsolódásról.


Szívcsakra ikerláng

Ezáltal megnyílik a kapu a korona és a szív csakra . SZÍVCSAKRA NYITÁS-MEDITÁCIÓ ELŐZŐ ÉLET FELTÁRÁSA ANGYALOKKAL-MEDITÁCIÓ. Igen, de nem neked kell elindítanod a szívből. Ha találkoznak, és energiáik nem letisztultak, és elsősorban a szívcsakra nem elég nyitott, akkor akár ellenségek is lehetnek.


Twinflameascensionschool. Párkapcsolat erősítő, szívcsakra nyitó festmények, párbevonzó festmények . Csak egyszer történt meg és amint megértettem, a szívcsakra egy erős megnyílása volt. A szívcsakra , mellkas összeér,.


Elmentem mégis ellenőrzésre. A lélektárs, ikerláng , lelki társ szavak szép fogalmak – de egy kapcsolatot. Oldások, blokkoldások – tudat tisztítás, szívcsakra harmonizálás. Ez a csakra rejti a spirituális képességeinket, szokták belső látásnak, . Kezdetben minden Egy volt az Égben. Ti is Egyek voltatok, de a földi Születési feltételek kettészakított benneteket.


Közel esnek egymáshoz, mégsem tekinthetőek azonosnak. Az előző a mentális testünkhöz kapcsolódik, az utóbbi, a szívcsakra viszont már az asztráltestünkhöz. Amikor az ember eléri azt a . Hát most ki a:lélektárs,…és ki az: ikerláng ? Az anáhata csakra a mellkas közepén, a szív közelében . A csakrákról általában, a szívcsakra jelentősége - Balázs. Ha a felébredt ikerláng -párok csoportokat alkotnak, akkor az maga . Világháború, világvége, globális folyamatok, ikerlángok , rezgésemelkedés,. A fény kibontakozásának folyamatát, ahogyan a három dimenzió világából az ötödik dimenzióba, a szívcsakra világába felemelkedünk, . SANTANYA - Szent Anya - ÜZENETE - lélekpárok - ikerlángok . Isten Anyai lényem Fénye a szívcsakrán keresztül felemelkedik . Ki az ikerláng , ki a duálpár?


Szívcsakra ikerláng

Az elme dadogása, konspirálása, csalfasága jellemzi életünket. Az aura érzelmi testébe minden kivetül, ami a szívcsakrán keresztül kiáramlik. Szívcsakra kommunikáció. Sas csillagkép alfájára ) mutatott, s ezek az energiák a szív-csakra által .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések