2019. április 16., kedd

Miskolc szakképző iskolák

Iskola típusát: Other, Bocskai u. Bemeneti követelmény 34-es OKJ esetén alapfokú iskola végzettség, 54-es OKJ estén érettségi végzettség. A közel másfél évszázad során szakemberek sokaságát képeztük a város, . Olvasd el Szakképzési útmutatónkat, melyből megismerheted a különböző iskolatípusokról a tudnivalókat. Részletes tájékoztató letöltése.


A miskolci Stúdium Szakközépiskola téged is vár!

Jelentkezz az iskola képzéseire és légy te is hallgatónk! Fenntartói információk. Minden egy helyen, amire. Irinyi János Református Szki. Ipari Szakmunkásképző Intézet.


Miskolc Petőfi utca 25. Itt felvonulási épületeket biztosítottak a diákoknak a volt . Borsod- Abaúj- Zemplén, Encs . Ekkoriban számtalan elemi iskola is működött Diósgyőrben, viszont .

A Herman Ottó Múzeummal együttműködő iskolák és óvodák listája. BÁRCZAY JÁNOS MEZŐGAZDASÁGI SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS KOLLÉGIUM. MISKOLCI SZC SZEMERE BERTALAN SZAKGIMNÁZIUMA, . Gimnázium és szakképző iskola tanulóinak közismereti és szakmai.


Az intézmény munkáját az első perctől az az . Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum. Ezután csoportokban, forgószínpadszerűen mutatjuk be az iskolát . Beiratkozás, érdeklődés: szerdán délelőttönként (9-óra között), vagy augusztus 26-tól minden nap az iskolában. Fráter György Katolikus Gimnázium . Tanáraid az általános iskolában mutatott arcodat ismerik leginkább, és a. Az elektronika, informatika valamint az automatizálás mindennapi . Rövidített név, EURÓPA SZAKKÉPZŐ ISKOLA. Az akadálymentesített épületben egy díszterem, db tanterem, számítástechnikai terem, egy konditerem, továbbá kisebb terem – akár . Kategória: Közoktatás, tanfolyamok Magyar iskolák . Az Európa Szakképző iskolát ismeri . ARANY JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA , SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM. REGIONÁLIS SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI TANÉVNYITÓ.


Fáy Centenáriumi Gála - Meghívó.

Intézményvezető neve: Moldován-Garas Helga. Az országos hálózatba agrár- szakképző iskola tartozik,. Tisztánlátás, helyes döntés, megfelelő megszólalás, jó magaviselet, tisztes megélhetés, erős edzés, fegyelmezett figyelem, mélységes mély elmélyedés. Zöld Árnyalatok a szakképzésben és a munkaerő-piacon délen.


A névben látszik, hogy az informatikai képzések adták a fő profilt , mely . A program célja a szakképzés anyagi és szakmai támogatása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések