2019. április 26., péntek

Kék duna vendéglő kalocsa telefonszám

Kék duna vendéglő kalocsa telefonszám

Környéken az egyik legjobb étterem! Nyitva tartás: mindennap 7. A szolgáltatás szolgáltatásai: Üdülési. Tél lévén nem a teraszon ültünk le, de sikerült ablak melletti asztalnál helyet foglalnunk, ahonnan szintén szép . Foglaljon asztalt és kezdjen kreditpontokat gyűjteni. Nagyon hangulatos vendéglő csodálatos Dunára néző terasszal. A Duna mellett lévően valamilyen halat és kalocsai paprikás ételt választottunk, így esett . Egy újabb program az egyre szaporodó kalocsai felhozatalban, aminek érdemes . Lakodalmak, esküvői rendezvények.


Kék duna vendéglő kalocsa telefonszám

Ismét megrendeztük, immáron 7. Táncos cipőt feltétlenül hozz magaddal! Számítunk RÁD legalább reggel 5-ig! A kalocsai gimnazisták díjnyertes alkotása. Várjuk Önt a Kék -Dunában!


Kalocsai Kereskedelmi és Tanácsadó Bt. Nyárfa Vendéglő cégtől Bátyai út 13. Telefonszám hozzáadása . Pezseg, ötle- tel , de meg is valósítja, amit kigondol, továbbá másokat is.


Kék duna vendéglő kalocsa telefonszám

Kék Duna Vendéglő mögött, és felkínáltuk nekik. Vendéglátás - A telefonszámot csak az előfizető engedélye alapján tehetjük közzé. Rátkay köz, Dunaföldvár, Tel.


Kék - Duna Camping: Hösök tere 2 Tel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések