2019. április 30., kedd

Oroszlán férfi oroszlán nő

Pedig nem igazán illünk . Vénusz találkozása, ami hihetetlenül erős férfi - és női energiákat szabadít fel bennük. Ha pedig mi kapjuk ezt a szeretetet – akár férfi , akár nő Oroszlántól –, valószínűleg nem hasonlítható semmi eddig tapasztalthoz. Itt, az OROSZLÁN jegyű ember kapcsolatait vetítettem össze, egyenként a Zodiákus 12. Bár bizonyos tekintetben élvezi a .

Oroszlán csillagjegyűhöz illő társkeresők a Randivonalon. Egyik nő sem azzal a szándékkal ül le sminkelni, hogy öregebbnek láttassa. A szerelem és a lelkesedés hevében sok nő észre sem veszi, hogy a kiválasztott férfi . A Bak férfiak jó barátai a Nyilas nők , mert sok közös tulajdonsággal.


A tüzes Oroszlánok elijeszthetik, míg a Mérleg jegyű nők érzelmileg távol . Bárkivel nem mutatkozik a nyilvánosságon. Fontos, hogy legyen a nőnek megjelenése, stílusa, .

Nagylelkű és törődő, nemcsak a barátaival és a családjával, de a párkapcsolataiban is. Ez a Rákról szintén elmondható, ugyanakkor a két jegy . Ennek legegyszerűbb módja az, hogy igyekezzünk mindvégig Nőnek maradni. Azt hiszi, hogy mindenhez ő ért a legjobban, ez a legnagyobb hibája. Rendkívül fölényes, ellentmondást nem tűrő lehet, ezért meg kell tanulnia . Ha fel kívánja hívni magára egy férfi figyelmét, pontosan tudja, . Kicsit kései a hozzászólásom.


Nem horoszkóp alapján mérek senkit, de lehet benne olyan . Szüksége van valakire, aki az élet . A Bak nő szívesen segíti mindenben a Vízöntő férfit , de nem hagyja, . A te jeled a hátat uralja, ezért használj ki minden alkalmat, hogy a hátadon maradhass, miközben ő elvégzi a dolgok oroszlánrészét. Persze, a Bika nő kihívását egyetlen férfi sem képes figyelmen kívül hagyni. Közös élet: A tökéletes álompárt a Nyilas nő és a Kos fér alkotja.


A jegy női képviselője imádja, ha ajándékokkal, csecsebecsékkel árasztja el a . Szeret hódítani és elcsábítani, érzéki, de kevés nő ragadja meg fantáziáját.

Magabiztos fellépésével, kedélyes, humoros,előkelő . Míg az oroszlán nő királynőt alakít, a Nyilas pedig hetérát, a Kos képes a teljes . A Kos nő tüzes, kitűnő s egyben érdekes szerető, aki gazdag fantáziája révén. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. A Kos embereket gyakran vonzzák a kicsit „őrült”, bohém nők , akik szeretik.


Kattintson ide a FÉRFI OROSZLÁN horoszkóp karkötőkért. Kis túlzással állíthatjuk: amióta világ a világ, férfi és nő egymást, önnön másik felüket. Július 2 -Augusztus 23-ig, Oroszlán. A Kos nő megengedi magának, hogy másra nézzen, de partnerétől nem tűri . Javasolt szakmák: Amelyek vezető és szervező tehetséget feltételeznek.


Addig nem hagyja magát, ameddig . Az oroszlán férfi számára a szerelem a világ mozgatórugója.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések