2019. április 17., szerda

Kék duna vendéglő kalocsa étlap

Kék duna vendéglő kalocsa étlap

Az étterem Kalocsától km -re, közvetlenül a Duna partján található a Kalocsa - Gerjen kompkikötő és kalocsai nemzetközi. Kék Duna Vendéglő - Kalocsa , Meszesi út 13. Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem. Reviews Definitely the best place we found for the actual. Lakodalmak, esküvői rendezvények, napi ajánlatok, Dunaparti kilátás.


Kék duna vendéglő kalocsa étlap

Az étkezési csekkel és SZÉP kártyával való fizetési szándékukat kérjük, hogy elöre jelezzék! Egy újabb program az egyre szaporodó kalocsai felhozatalban, aminek érdemes . Specialitás: nem ismert. Nagyon hangulatos vendéglő csodálatos Dunára néző terasszal. A Duna mellett lévően valamilyen halat és kalocsai paprikás ételt választottunk, így esett . Foglaljon asztalt és kezdjen kreditpontokat gyűjteni. A Szigetköz szívébe, Lipótra várjuk kedves vendégeinket a családi vendéglőnkbe.


Az fős étteremben és a hozzá tartozó téliesíthető fedett teraszon egész . Angol, német nyelvű étlap. Kalocsa - A népművészet és a paprika fővárosa, Hajós - Bortúrák a kézművesborok hazájában, Szelidi - tó - Ahol a természet szelíden simogat. Környéken az egyik legjobb étterem!


Kulcsszó: magyaros étel vendéglátás étterem étlap halétel itallap halászcsárda. Kulcsszó: étterem kitelepített vendéglátás vendéglő földszinti étterem. Kulcsszó: menü étkeztetés előfizetéses étkezés rendezvény lebonyolítás belföldi szállás lovaglási.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések