2018. október 22., hétfő

Füzesabony okmányiroda telefonszáma

Füzesabony okmányiroda telefonszáma

Füzesabony (Baross Gábor út). Van-e postaszolgálat a. Kormányablakokban, okmányirodákban történő ügyintézéshez időpontot foglalhat telefonon. TelefonszáKormányablak . Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz.


Füzesabony okmányiroda telefonszáma

RESTI épületszárnyába költözött az okmányiroda. November 23-tól már kormányablakként működik, ahol az eddigieknél jóval . December 15-től a füzesabonyi és a bélapátfalvai kormányablakokban megnyílik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ügyfélszolgálata. Nyitvatartás: Hétfő: 7:- 16:00. Heves Megyei Kormányhivatal. Okmányiroda - és Kormányablak kereső.


Felhasználói véleményekkel, elérhetőséggel, térképpel . Gyöngyösi Járási Hivatal. Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézetben. OKMÁNYIRODA és KORMÁNYABLAK ZÁRVA TARTÁS. Címlap Bemutatkozás Megyei hivatal Járási Földhivatalok. FÜZESABONY VÁROS ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT.


Füzesabony okmányiroda telefonszáma

A járási hivatal által működtetett kormányablak és okmányiroda - ha jogszabály kivételt nem tesz - az ország. NAV ablak nyílt a füzesabonyi és bélapátfalvi Kormányablakban pénteken, ahol hétfőtől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések