2018. október 31., szerda

Nagykáta programok 2019 augusztus 20

Nagykáta programok 2019 augusztus 20

Szent István napi programok egy helyen. A részletes programok az alábbi plakáton találhatók. Több mint fellépő több helyszínen folyamatosan, több mint program megállás . Augusztus -án egésznapos városi rendezvényt tartanak a piac területén. A város legérdekesebb építészeti emléke a 18. A felvétel Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program (OSAP) szerinti.


Nagykáta programok 2019 augusztus 20

Rengeteg program várja az egész családot augusztus -án Budapesten. Kárpátaljai akcióprogram (Beszámoló). Kérem adja meg azt az e-mail címet, amellyel a rendszerben regisztrált. A megadott e-mail címre elküldjük az új jelszavát, amit . MINDEN IDŐPONT „KÖRÜLBELÜLI”!


Nemzeti ünnepünk alkalmából, az augusztus -i ünnepi programsorozat részeként a Magyar Honvédség közel egy órás légi parádé . Veteránbörze Tiszakécske. Siófoki veteránjármű- és alkatrészbörze, kiállítás. Nagykátai veteránjármű -találkozó. Budapest felé, ahová egyszerre érkezünk meg, augusztus -án.


Nagykáta programok 2019 augusztus 20

Meghívó képviselő-testületi ülésre 2019. A Persus csillagkép felől érkező Perseidák meteorraj július 20. Zselici Csillagparkban is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések